czarnuch3 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 W końcu mogę się pochwalić. Wcześniej w sumie nie było czym :) Dla szanownych kolegów specjalne porównanie do Rama ;-) Cytuj Dodge Durango 2002 4.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Fajny, fajny tylko co on taki powgniatany. Czyż by jakaś przygoda w terenie ? Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Ale mi się podoba ten model Durango !! Gratuluję terenowca ! Może kolega coś nie coś napisać o spalaniu, komforcie jazdy w porównaniu do Ram'a ??? Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnuch3 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Fajny, fajny tylko co on taki powgniatany. Czyż by jakaś przygoda w terenie ? Przygoda w terenie zurbanizowanym :-D Pozostałości po bliskim spotkaniu z VW LT. Oczekiwanie na części do naprawy wykorzystałem do zrobienia liftu. Może kolega coś nie coś napisać o spalaniu, komforcie jazdy w porównaniu do Ram'a ??? Niestety nie mam porównania do Rama. Ten ze zdjęcia to przypadkowo spotkany, dobry do porównania efektów liftu :D Spalanie przed liftem było na poziomie 24l LPG w mieście. Cytuj Dodge Durango 2002 4.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi