Einz Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Witam wszystkich Forumowiczów! Moja obecność na tym forum powodowana jest pewnym czerwonym Fordem F 150 FX4 5.0 z roku ubiegłego, który to od kilku miesięcy jeździ w Bielsku- Białej i po okolicach:) Zasadniczo autko sprawuje się fenomenalnie i poza jednym złapanym kapciem niewiele można mu zarzucić. Jest kilka "smaczków", które to dodają pikanterii całej tej zabawie... Jednym z nich jest brak admin key'a i niemożność zdjęcia kagańca pod tytułem MyKey(ograniczona prędkość do 130 km/h, radio grające na pół gwizdka itp). Niestety, a wszystko na to wskazuje, nie obędzie się bez wyrobienia i sprowadzenia klucza z USA, ale z tym już się pogodziłem:/ W dziale ELEKTRYKA/AUDIO postawiłem już posta odnoszącego się do systemu SYNC i jeśli któryś z Użytkowników ma jakąś wiedzę na ten temat, to zachęcam do zapoznania się;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafel Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Czołem! Co do mykey - trochę poczytałem ( chociaż wierze, że Ty więcej) i wychodzi na to, że admin key równiez może być ustawiony na opcje mykey. Jeśli tak by było w Twoim przypadku, to można to jeszcze odkręcić bez nowego kluczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Każdy eF mnie cieszy, zwłaszcza na południu :-) Powitać! Zasadniczo autko sprawuje się fenomenalnie i poza jednym złapanym kapciem niewiele można mu zarzucić. Jest kilka "smaczków", które to dodają pikanterii całej tej zabawie... Jednym z nich jest brak admin key'a i niemożność zdjęcia kagańca pod tytułem MyKey(ograniczona prędkość do 130 km/h, radio grające na pół gwizdka itp). Niestety, a wszystko na to wskazuje, nie obędzie się bez wyrobienia i sprowadzenia klucza z USA, ale z tym już się pogodziłem:/ Da się, da się i to całkiem blisko Bielska ;-) I wcale nie trzeba sprowadzać admin key'a z USA ;-) Wysłałem Ci info na priv. Przy okazji chętnie bym zobaczył nowego eFa bo Podbeskidzie to moje rodzinne strony :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Siemano z Rybnika !! Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witaj!!! Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witamy! Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Żory witają :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTINUS Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam :twisted: Cytuj King Cab lift Calmini +3", zabudowa Carryboy, co by silnik nie zmarzł DEFA warm-up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Einz, Powitać - a skromnie powiem że masz tu teraz lepiej niż w serwisie - Japacz górą - :-D Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpawel76 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 DOBRY ! Cytuj Toyota Tundra 5,7 SR5 TRD OFF ROAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi