Einz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam serdecznie! Mam jedno pytanie- czy spotkał się może ktoś z forumowiczów z próbą spolszczenia SYNC'a, bądź widział taką "przeróbkę"? Chodzi mi głównie o to, by angielskie komunikaty zastąpić polskimi... Czy w ogóle z technicznego/software'owego punktu widzenia jest to możliwe, czy taka ingerencja nie wchodzi w rachubę? Nadmienię, że chodzi o F150 z 2011 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Tak - Witamy Masz jeszcze kilka działów gdzie możesz zapytać... Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einz Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 A można troszeczkę jaśniej? Przejrzałem forum i podobnego wątku nie znalazłem, niestety:/ A dział wydał mi się najbardziej odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Najpierw poczytaj regulamin, później skieruj swe kroki do powitalni, a potem pytaj, pytaj, szukaj i pomagaj ;-) Pozdrawiam Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi