Einz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam serdecznie! Mam jedno pytanie- czy spotkał się może ktoś z forumowiczów z próbą spolszczenia SYNC'a, bądź widział taką "przeróbkę"? Chodzi mi głównie o to, by angielskie komunikaty zastąpić polskimi... Czy w ogóle z technicznego/software'owego punktu widzenia jest to możliwe, czy taka ingerencja nie wchodzi w rachubę? Nadmienię, że chodzi o F150 z 2011 roku. Cytuj
Magdoc Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Tak - Witamy Masz jeszcze kilka działów gdzie możesz zapytać... Cytuj Jeep V8 WJ
Einz Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 A można troszeczkę jaśniej? Przejrzałem forum i podobnego wątku nie znalazłem, niestety:/ A dział wydał mi się najbardziej odpowiedni. Cytuj
Misiek69 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Najpierw poczytaj regulamin, później skieruj swe kroki do powitalni, a potem pytaj, pytaj, szukaj i pomagaj ;-) Pozdrawiam Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!!
Rekomendowane odpowiedzi