Administrator Sebastian O. Opublikowano 13 Czerwca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Wiadomo co się stało ?, nie mogę wejść od kilku dni na stronę :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Baza danych padła i niewiadomo czy uda się cokolwiek odzyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisuk Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 No to lipa :( Cytuj Był: XJ 96' 4.0 HO, NP 242, BFG AT, Mangels, 3" Był: WJ Laredo 04' 4.0 2" Jest: Jeep GrandCherokee ZG 97 4.0 Jest: GMC Sierra 04' 5.3 V8 Vortec 300KM Flowmaster 6" lift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 wielka szkoda, dużo info tam było, kasztanów też :kasztan: Szkoda mi Maxa który założył to forum, musi mu być przykro że do tego doszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Tak to jest jak nie robi się okresowych backupów najważniejszych baz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 A to Simarko za tym nie stoi ? W sensie właściciel? Wstanie ów forum? Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Tak to jest jak nie robi się okresowych backupów najważniejszych baz. ale jakby cały serwer poleciał, nic nie chodzi :-/ A to Simarko za tym nie stoi ? W sensie właściciel? nie mam pojęcia kto tym teraz zarządza, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Działa :zdro: Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 pewno przenosili na nowy serwer i macierze musiały się odświeżyć :kasztan: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ja na jeepa normalnie wchodzę... Nie wiem czemu oni mają jakiś taki problem że czasem w ogóle nie mogę na samą stronę nie mogę wejść... Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 podejrzewam że mają serwery z limitem transferu danych, jak sie go przekroczy to koniec do nastepnego cyklu rozliczeniowego. Nam to nie grozi :kasztan: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 podejrzewam że mają serwery z limitem transferu danych, jak sie go przekroczy to koniec do nastepnego cyklu rozliczeniowego. Nam to nie grozi :kasztan: Tak, my nie mamy limitów :kasztan: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi