AdAm Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Potrzebuję się dostać w środę o 4 rano na Okęcie i mam dylemat czy jechać jak zawsze "gierkówką" czy sypać nowym tworem A2. Trochę obawiam się ruchu, bo to będzie po meczu z Ruskimi...a jeszcze ruscy chcą pochody organizować. A po meczu to może tak być, że będą "ganiatyki" i inne akcje... Ktoś coś mądrego podpowie, napisze? Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Misiek chwalił, bo jechał, ale na pewno wieczorem sam Ci napisze. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Jechałem dziś z W-wy do Brójców k. Łodzi. Navi ma już nową autostradę zaprogramowaną, więc poprowadziła mnie bezbłędnie, z tym, że ja dojechałem tylko do zjazdu na DK70 i stamtąd poleciałem na Brzeziny. Autostrada, jak autostrada. Gdzieniegdzie jeszcze ograniczenia prędkości i zwężenia, ale ogólnie jest super!! Dwie ważne rzeczy: pierwsza - całkowity brak stacji benzynowych, druga właśnie od tego skrzyżowania z DK70 jadąc w stronę Łodzi jest zakaz poruszania się samochodami ciężarowymi, wyłączając autobusy. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Czyli na logikę ciężarówką Ram nie można się poruszać? :-D W którym miejscu zjechać, żeby najlepiej dostać się na Okęcie? Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jechałem A2 w niedziele około południa do Zgierza i wracałem około 16 do Warszawy. Generalnie jestem bardzo zadowolony. Kiedyś ta trasa przez Sochaczew i Łowicz zajmowała mi 2,5 godziny. Teraz jadąc przepisowo ( z tymi ograniczeniami ) około 1,5 h. Jedź śmiało A2 nie jestem pewien ale ja bym zjechał w Połczyńską dalej Wolska ,Kasprzaka Aleja Prymasa Tysiąclecia i dalej kierował sie na Okęcie. W godzinach rannych nie będzie korka wiec spokojnie dojedziesz. Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wszystkim po pomagasie strzeliłem z podziękowaniem. Jeśli jeszcze ktoś chce coś dodać to proszę. w Połczyńską dalej Wolska ,Kasprzaka Aleja Prymasa Tysiąclecia i dalej kierował sie na Okęcie No tak w Warszawie jestem co dwa dni to dam sobie rade ;-) :-? Wujek navi pomoże. Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi