mrB Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Mial ktos z Was doswiadczenia/przyjemnosc z wyzej wymienionym producentem? http://www.kmgbielsko.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=30&Itemid=8 Szukajac w internecie mam wrazenie, ze w PL da sie zrobic pokrywe tylko z blachy ryflowanej - wyglad jest okropny, ale moze to kwestia gustu i przyzwyczajenia... Cytuj 5.7L ECONOMY PACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawids20 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja mam taką pokrywę łącznie z orurowaniem zakabinowym, gdyby ktoś potrzebował informacji: dawid.siuta@poczta.onet.pl Pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch_gdansk Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Da się po takiej pokrywie chodzić bez problemu? Cytuj Camaro jest, teraz czas na coś większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawids20 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dziś to specjalnie sprawdziłem ;) Jak wiecie pod blachą jest konstrukcja ramowa, na nią można naciskać dużą siłą i nie drgnie, ale blacha lekko się nagina, co nie zmienia faktu, że ponad 90kg może po niej chodzić :-D Blacha to 2mm, jest wystarczająca, ale ogólnie uważam, że taka pokrywa swojej ceny warta nie jest. Facet tłumaczy to drogimi materiałami, ale ja tu widzę tylko brak konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kassei Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Blacha to 2mm, jest wystarczająca, ale ogólnie uważam, że taka pokrywa swojej ceny warta nie jest. Facet tłumaczy to drogimi materiałami, ale ja tu widzę tylko brak konkurencjiTeż mam takie wrażenie. Jakość wykonania jest na prawdę wysoka, ale ta cena jest trochę z kosmosu. Cytuj FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawids20 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ja wziąłem jeszcze do tego rury zakabinowe, te mogę śmiało polecić. Nie tanie bo ponad 2k ale warte każdej złotówki. Gruba rura, ładnie spawana, najwyższej jakości naprawdę nieźle się prezentuje. Średnica ze 2x większa niż te wszystkie progi itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi