mrB Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Mial ktos z Was doswiadczenia/przyjemnosc z wyzej wymienionym producentem? http://www.kmgbielsko.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=30&Itemid=8 Szukajac w internecie mam wrazenie, ze w PL da sie zrobic pokrywe tylko z blachy ryflowanej - wyglad jest okropny, ale moze to kwestia gustu i przyzwyczajenia... Quote 5.7L ECONOMY PACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawids20 Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Ja mam taką pokrywę łącznie z orurowaniem zakabinowym, gdyby ktoś potrzebował informacji: dawid.siuta@poczta.onet.pl Pozdrawiam Dawid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duch_gdansk Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Da się po takiej pokrywie chodzić bez problemu? Quote Camaro jest, teraz czas na coś większego Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawids20 Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Dziś to specjalnie sprawdziłem ;) Jak wiecie pod blachą jest konstrukcja ramowa, na nią można naciskać dużą siłą i nie drgnie, ale blacha lekko się nagina, co nie zmienia faktu, że ponad 90kg może po niej chodzić :-D Blacha to 2mm, jest wystarczająca, ale ogólnie uważam, że taka pokrywa swojej ceny warta nie jest. Facet tłumaczy to drogimi materiałami, ale ja tu widzę tylko brak konkurencji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kassei Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Blacha to 2mm, jest wystarczająca, ale ogólnie uważam, że taka pokrywa swojej ceny warta nie jest. Facet tłumaczy to drogimi materiałami, ale ja tu widzę tylko brak konkurencjiTeż mam takie wrażenie. Jakość wykonania jest na prawdę wysoka, ale ta cena jest trochę z kosmosu. Quote FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawids20 Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Ja wziąłem jeszcze do tego rury zakabinowe, te mogę śmiało polecić. Nie tanie bo ponad 2k ale warte każdej złotówki. Gruba rura, ładnie spawana, najwyższej jakości naprawdę nieźle się prezentuje. Średnica ze 2x większa niż te wszystkie progi itp... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts