blantomat Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zapodaje zdjęcia Frontka, rury i wydech mogą się podobać lub nie, ale dają dużo lepszy dźwięk; póki co zamierzam jeszcze walnąć przelotówkę Magnaflow, czekam tylko aż przyślą. Generalnie auto super w teren i żeby coś wrzucić na pakę i przewieźć. Bo niestety jest Double cab z maxi paką czyli US size, ja aż takiego nie potrzebuje i zeby wjechać do garażu muszę wywalić z niego inne auto mimo że mam 2-stanowiskowy-parkuje nim na ukos... Ale generalnie daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_21 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ładnie :) Policja nie czepia się o wydechy? Nie ma z tym problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Wydechy fajne ciekawe jak brzmią hmmm... Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy lubisz te kolory ale Frontier i Transporter w takich samych kolorach, szary duł i czerwona góra. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blantomat Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 policja się nie czepia, przegląd też normalnie przeszedłem. A co do kolorów to w sumie rzeczywiście :) Ale to przypadek, tamto to oryginalne malowanie Multivana, a Nissana takiego dostałem w rozliczeniu za swój stary samochód. Gdyby ktoś miał namiar na dekielek/kołpaczek w tym kolorze do tych felg Nissana to chętnie zakupię. Bo L/T nie ma od kiedy go posiadam, a drażni strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 D22 dobrymi autkami są ;-) Niewiedziałem że są jakieś wersje z długą paką, w terenie faktycznie gorzej bo zwis z tyłu naprawdę spory. Z ciekawości, jakie spalanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Gdyby ktoś miał namiar na dekielek/kołpaczek w tym kolorze do tych felg Nissana to chętnie zakupię. Bo L/T nie ma od kiedy go posiadam, a drażni strasznie Zrób rundkę po mieście może ktoś będzie miał takie same w swoim Frontierze. A tak serio na Allegro są takie: http://allegro.pl/nissan-pick-up-d22-d-22-navara-kolpaki-dekle-i2376424684.html http://allegro.pl/nissan-navara-d22-dekielki-na-felgi-aluminiowe-i2380891832.html http://allegro.pl/navara-d22-dekiel-dekielek-kolpak-felgi-alufelgi-i2392313828.html http://allegro.pl/navara-d22-dekiel-dekielek-klpak-klpaczek-felgi-i2392313898.html tylko nie wiem czy pasują do twoich felg. Nie znam się na Nissanach ale czy to jest normalne, że ma dwa znaczki jeden nad drugim ? Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blantomat Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 no właśnie, te są średnie, ponieważ sa zbyt niskie, no i kolor mi nie gra. Jak już kupuje to chce upolować pod swój kolor, no i raz jedyny znalazłem na alledrogo taki kolor felg. Napisałem do sprzedającego czy nie chce sprzedać samego dekielka; no to się zgodził... za 400pln+wysyłka... o te znaczki to też pytałem poprzedniego właściciela, no i podobno tak dostał z USA-fabrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Napisałem do sprzedającego czy nie chce sprzedać samego dekielka; no to się zgodził... za 400pln+wysyłka... :shock: za jeden ? To ja bym wolał zdjąć pozostałe trzy. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blantomat Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 D22 dobrymi autkami są ;-) Niewiedziałem że są jakieś wersje z długą paką, w terenie faktycznie gorzej bo zwis z tyłu naprawdę spory. Z ciekawości, jakie spalanie ? a spali tak z 20-24 l LPG. No a co do dekielków to handlarze tacy są. Jak zauważą że Ci zależy na jakiejś pierdole to Cię oskubią jak się patrzy. Kiedyś potrzebowałem do Magnuma samą wtyczkę /ot zwykły kawałek plastiku wielkości połowy pudełka zapałek/ do której wpinasz czerwoną postojówkę z przodu; a w sumie poza używkami z demontażu samochodu nie funkcjonuje to w sprzedaży detalicznej chyba w całej Europie, to handlarze na szrocie zaśpiewali mi coś ponad 300pln, że jak ma pruć całą instalacje to nie za darmo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blantomat Opublikowano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ludzie, w ostatni piątek miałem włamanie do samochodu i rozwalili mi zamek/wkłądkę od strony kierowcy i plastikowy panel deski rozdzielczej jak wyciągali radio. Nie wie ktoś czy te wkładki zamka pasują od europejskiej D22?? Także byłbym wdzięczny gdyby ktoś się natknął na Frontiera/Xterre lub Pathfindera do 2004r. z przeznaczeniem na części, bo ten plastikowy element będzie mi znaleźć niebywale trudno... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Przykra sprawa .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi