scooby_d00 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Cześć, mam na imię Mateusz i potrzebuję fachowej porady. Przymierzam się do zakupu pickupa, który będzie pracował w firmie budowlanej. Ma być to autko zarówno dobrze się prezentujące, "nie bojące" się terenu i ciężkiej pracy. Czy jesteście wstanie mi doradzić co będzie najlepszym rozwiązaniem ? Chcę przeznaczyć na zakup max 40-50 tys. zł POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 :witka: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam Hilux, Navara albo L200 Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witaj!!! Ram only!!! Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ewentualnie Niebieskie JAJO :-D Również powitać Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Tak po za tematem. Co to jest te ... Niebieskie JAJO ? Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_d00 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zastanawiam się właśnie nad Hiluxem, Navara, L200 i chciałem zapytać czy potraficie wskazać ewentualnie wady i zalety poszczególnych modeli ? Co myślicie o Ford Ranger ? Może jest ktoś na forum kto wykorzystuje swój wóz właśnie do "budowlanki" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 kondzio93r, Ford np. F150 Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Magdoc, dziękuje za odpowiedź. Zastanawiam się właśnie nad Hiluxem, Navara, L200 i chciałem zapytać czy potraficie wskazać ewentualnie wady i zalety poszczególnych modeli ? Ja posiadam właśnie Hila, fajne autko lecz jak każdy samochód posiada zalety i wady. zalety: jak dla mnie rewelacyjnie sprawuje się w terenie (oczywiście oponki musza być odpowiednie), na trasie też nie jest najgorzej, dłuższa trasa w dwie osoby jest przyjemna, prawie tona ładowności (chyba 970kg), silnik 3.0 dobrze się sprawuje - nie ma się co bac podczas wyprzedzania, fajne jest to, że kupując go z salonu samemu trzeba dokręcić kilka śrubek, które sama z czasem dadzą o sobie znać, niektóre posiadają dwa akumulatory wady: podróż w cztery osoby do przyjemnych nie należy, z tego co słyszałem elementy podwozia lubią rdzewieć, skóra to porażka (pewnie dlatego, że jest z plastikowych zwierzaków) fotel kierowcy szybko się wyciera, we wnętrzu gdzie nie spojrzymy jest plastik i plastikowa skóra, by wymienić żarówkę od strony kierowcy trzeba wyjąć akumulator (chyba że ma się małe rączki) Gdybym teraz kupował pickupa i maił do wyboru Hiluxa, Navare, L200 czy D-Maxa, to wiedząc o wadach Hila i tak wybór padł by na niego. Zalety ma, a z wadami da się żyć. Moim zdaniem Hilux jest jak Kia Carnival EX można go po kochać albo znienawidzić. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 ja pracuje w tej branzy i jezdze Dodgem Ramem, jesli chodzi o zastosowanie samochodu do pracy, wożenie palet, farb, narzedzi, plus dowoz ludzi to dodge jest idealny :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Podpisuje się pod tym co napisał dejwitt, . Ja moim jeździmy na montaże, narzędzia, ludzi, farby lakiery, meble a i w gości też nim jadę. Sprzęt jest bardzo dobry. Wady... jest ich trochę ale po co się nimi stresować. Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 a wlasnie zapomnialem dopisac ze Dodge jest tez swietna wizytowka firmy :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 No tu się z wami zgodzę Dodge robi lepsze wrażenie i jest rewelacyjną wizytówką. Na wady nie ma co zwracać uwagi, w przeciwnym razi nic byśmy nie kupili. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_d00 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Panowie a jak spalanie waszych "krążowników" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Panowie a jak spalanie waszych "krążowników" ?? I padło sakramentalne pytanie :lol: 42l do 55l Pb95 na 100km przy spokojnej jeździe można zejść do 30l 60l-75l LPG na 100km Nie ma się czym przejmować :kasztan: Miłość jest ślepa! Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dobre :mrgreen: Oj AdAm AdAm co TY chlopaka zniechęcasz :lol: jeszcze pomyśli że to prawda :shock: Poszperaj raczej w archiwum forumowym ,znajdziesz wszystko.. A i Witam i Pozdrawiam ! Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jak go nie zgaszę to nie zatankuję do pełna, 13MpG Spali wszystko do dna. ... a co mnie to obchodzi. To przykłady odpowiedzi na to pytanie. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 ... a co mnie to obchodzi. :kasztan: :up: :up: Jeszcze jedna dobra odpowiedź. Nie obliczam, bo się boję zawału... :lol: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Fuck the fuel economy...reszta odpowiedzi znajduje sie w innym topicu :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Fabryczne statystyki podają że pali tyle ile mu się zaleje :-D Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Drug!!! Tylko BROŃ CIĘ PANIE BOŻE, żebyś tu pisał ile pali Twój TWEETY, bo się chłopak lewą stopą, przez prawe ramie przeżegna. :kasztan: :kasztan: :kasztan: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Tweety pali 12/100km ... 12 galonów oczywiście :twisted: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi