Angela Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Regulamin przeczytany...teraz wypada się przywitać. Mam na imię Angelika i mieszkam w IE. Od zawsze uwielbiałam wielkie auta i kupno wymarzonego, ukochanego Pikapa zbliża się wielkimi krokami. Wpadłam do Was aby rozwiać swoje wszystkie wątpliwości, porównać i wybrać co najlepsze. Moim marzeniem jest Mitsubishi L200 ale zobaczymy co wybiorę. Na dzień dzisiejszy poruszam się Toyotą RAV4 Cytuj Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Witamy!!! I życzymu udanego i właściwego wyboru. Może i pickup to auto do pracy i do którego podchodzi się pragmatycznie , ale kieruj się głosem serca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi