dejwitt Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Czy mial ktos z was stycznosc w swoich taczkach z tymi oponami http://www.ebay.de/itm/1x-Pirelli-Scorpion-ATR-275-60-20-115H-/280886838933?pt=Auto_Reifen_2&hash=item4166290695 ? albo z tymi http://www.ebay.de/itm/275-60-20-119S-GENERAL-GRABBER-HTS-XL-Sommer-/251066538165?pt=Auto_Reifen_2&hash=item3a74bb58b5 moze ktos cos napisac jak sie sprawuja w codziennym uzytkowaniu odnosnie do Goodyerow? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Miałem te Pirelki, opona wielosezonowa ale na zimę się nie nadają. Plus to ładny agresywny bieznik. tu masz w pl. tylko w rozmiarze 275/55R20 na takich jezdziłem http://nowe-opony.pl/opony-terenowe-pirelli-scorpion-atr-27555r20-111-s-o_l_85_2225.html Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 a jakby te pirelli odnieść do Goodyaer, to wypadaja lepiej czy gorzej na mokrym i sniegu? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Goodyaery lepsze Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 dzieki bodano :) [ Dodano: 2012-06-14, 07:11 ] http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?dsco=74&Cookie=gigapreissuchmasch&details=Ordern&typ=R-163263&ranzahl=4&nichtweiter=1 A ktos mial do czynienia z tymi oponami? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojpow Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Panowie .Możecie mi polecić jakieś opony na lato do nissana D22 2003r? Nie chcę ładować w jakieś AT , bo 95% mojej jazdy to czarne ...plus nasze mysłowice dziury :) Cytuj Była NISSAN D22 NAVARA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 wojpow, Uniroyal RALLYE 4x4 STREET. Cicha, dobrze trzyma na mokrym :up: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojpow Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Dzięki Datex! Musiałem się przeprosić z moim Nisanem rocznik 2003 :-) . Miał być w tym roku zamieniony na ramidło ale.. w robocie sie pozmieniało , zrobiło się niepewnie ,więc... Podbudowany po wizycie/przeglądzie u znajomego mechanika : " panie , nic sie nie dzieje ,lać i jeżdzić" , postanowiłem trochę zainwestować ...na początek w oponki :-) Cytuj Była NISSAN D22 NAVARA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 odswieze kotleta, mozecie mi napisac czy zakladajac na tylna os rozmiar opon 275/55/20 (fabryka dla przypomnienia wyglada tak: 275/60/20) cos sie znaczaco zmieni , procz wizualnego wygladu.? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Tak, zmieni się prędkość tylnej osi względem przedniej. Biorąc pod uwagę, że w Ramie jest brak między osiowego układu różnicowego to będzie oznaczać powolne, acz skuteczne zarzynanie mostów i skrzyni reduktora. Napisałem Ci to mimo, że o tym również było już wiele razy, ale to u nas taka świecka tradycja, że nikt nie szuka tylko każdy pyta i każdy odpowiada, więc nie będę się wyłamywał. Moim zdaniem powinniśmy być pionierami i jako pierwsi powinniśmy wykasować opcję szukaj z forum. Co wy na to? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 jako pierwsi powinniśmy wykasować opcję szukaj z forum. A to wogóle taka opcja jest :?: :shock: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Tak, zmieni się prędkość tylnej osi względem przedniej. Biorąc pod uwagę, że w Ramie jest brak między osiowego układu różnicowego to będzie oznaczać powolne, acz skuteczne zarzynanie mostów i skrzyni reduktora. Napisałem Ci to mimo, że o tym również było już wiele razy, ale to u nas taka świecka tradycja, że nikt nie szuka tylko każdy pyta i każdy odpowiada, więc nie będę się wyłamywał. Moim zdaniem powinniśmy być pionierami i jako pierwsi powinniśmy wykasować opcję szukaj z forum. Co wy na to? dzieki...a opcji szukaj komentowac nie bede..pozdrawiam Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi