adamsolberg Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Witam! Już od paru dni jest u mnie Ford F150 4.6 z 2001 roku. Witam wszystkich miłośników amerykańskich krążowników. Można mnie spotkać jeszcze na forum evo oraz subaru. Mam nadzieję, że będzie na tym forum równie miło. Pozdrawiam! adamsolberg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Witamy na forum :-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Witamy! Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Witaj!!!!!!!!!! :raca: :raca: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Każdy eF cieszy moje oko i ucho :-) Witam! Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemmy Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Witaj, Widzę, że przechodziliśmy te same choroby wieku dziecięcego. Też chorowałem na STi Solberg Edition. Ujeżdżałem też wersję PWRC z wyczynowym sprzęgłem. Stare dzieje... Cytuj Ram4x4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Siemanko !!! W końcu ktoś z południa Polski, Rybnik pozdrawia !! Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsolberg Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Dziękuję za miłe powitanie :-D japacz, ten eF szczególnie ucieszy Twoje ucho bo jest wydech przelotowy :twisted: Lemmy, widzę te same klimaty. Sti to świetny wóz, ale jeżeli chodzi o jazdę typowo czasową to lepiej się sprawdzało Evo. To kosmiczna maszyna... Napęd bajka. Na co dzień użytkuję i cenię jednak nadal Subaru. Model Forester Turbo po małych modyfikacjach, po których radio jest zbędne daje radę na 5+ :lol: WojtRybnik, witam witam!!! Są jakieś spoty organizowane na południu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Powitać. Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 japacz, ten eF szczególnie ucieszy Twoje ucho bo jest wydech przelotowy :twisted: Tak się przyglądam Twojemu avatarowi i chyba widziałem gdzieś niedawno tego eFa... Allegro? Otomoto? W każdym razie gdzieś na Podbeskidziu był właśnie do sprzedania. Pamiętam, że był bardzo ładny na zdjęciach ale to jest RWD, prawda? Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsolberg Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Zgadza się. Był na allegro i otomoto. Kupiłem go w Bielsku-Białej. To jest RWD z małymi błędami w elektronice. W tygodniu ma wizytę u elektryka. Parę błędów na czujnikach jest (otwarte drzwi)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi