Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Już od paru dni jest u mnie Ford F150 4.6 z 2001 roku. Witam wszystkich miłośników amerykańskich krążowników.

Można mnie spotkać jeszcze na forum evo oraz subaru. Mam nadzieję, że będzie na tym forum równie miło.

Pozdrawiam!

adamsolberg

Opublikowano

Witaj,

Widzę, że przechodziliśmy te same choroby wieku dziecięcego.

Też chorowałem na STi Solberg Edition. Ujeżdżałem też

wersję PWRC z wyczynowym sprzęgłem. Stare dzieje...

Ram4x4fun

Opublikowano

Dziękuję za miłe powitanie :-D

japacz, ten eF szczególnie ucieszy Twoje ucho bo jest wydech przelotowy :twisted:

Lemmy, widzę te same klimaty. Sti to świetny wóz, ale jeżeli chodzi o jazdę typowo czasową to lepiej się sprawdzało Evo. To kosmiczna maszyna... Napęd bajka. Na co dzień użytkuję i cenię jednak nadal Subaru. Model Forester Turbo po małych modyfikacjach, po których radio jest zbędne daje radę na 5+ :lol:

WojtRybnik, witam witam!!! Są jakieś spoty organizowane na południu?

Opublikowano
japacz, ten eF szczególnie ucieszy Twoje ucho bo jest wydech przelotowy :twisted:

Tak się przyglądam Twojemu avatarowi i chyba widziałem gdzieś niedawno tego eFa... Allegro? Otomoto? W każdym razie gdzieś na Podbeskidziu był właśnie do sprzedania. Pamiętam, że był bardzo ładny na zdjęciach ale to jest RWD, prawda?

Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:)

Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...

Opublikowano

Zgadza się. Był na allegro i otomoto. Kupiłem go w Bielsku-Białej. To jest RWD z małymi błędami w elektronice. W tygodniu ma wizytę u elektryka. Parę błędów na czujnikach jest (otwarte drzwi)...