Skocz do zawartości

Witam wszytkich!

piosli86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!

Jestem Piotrek i od lipca (wg Forda Sierpnia) będę posiadaczem nowiuteńkiego dziewiczego pachnącego świeżością jak ciepły letni deszcz Ranger-ka.

aha mieszkam na jurze krakowsko-częstochowskiej (okolice Ogrodzieńca) i jeżeli byli by chętni to we wrześniu jak już mi się sprawy z sesja wyjaśnia mogę podjąć się organizacji jakiegoś miłego rajdu (o ile będą chętni) :twisted:

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

hmm czemu... bo mi się podobał.

Ford jako jedyny dal mi 22% upustu na wejściu + jeszcze furę dodatków

poza tym samochód będzie używany w dość chamski rolniczy sposób :twisted:

a co do jakiegoś miłego spotu to jutro jadę dokładnie uzgodnić termin odbioru ponieważ z powodu wprowadzenia modelu po lifcie odbiór mi się może opóźnić (czego bardzo fordowi zycze :D ) poza tym sesja mi sie konczy 22 czerwca i wtedy zajme sie na powaznie o ile beda chetni organizacja spotkania !!!!!!

Gość Anonymous

Najlepsza i najsensowniejsza odpowiedź: "Bo mi się podoba". Myślę, że to podstawowe kryterium wyboru pojazdu w przypadku osoby lubiącej samochody. Najważnijeze , żeby się podobało właścicielowi.

odwiedziłem prawie wszystkie salony z pickupami i tylko w fordzie poczułem ta dziwna więź z samochodem tak jak byśmy sie znali od lat popatrzyl na mnie swoim tępym wzrokiem i telepatycznie powiedział "weź mnie".... jest jeszcze jeden taki samochód który do mnie mówi nawet ze zdjęć ---> SHELBY GT500 :twisted: :!:

Gość Anonymous
jest jeszcze jeden taki samochód który do mnie mówi nawet ze zdjęć ---> SHELBY GT500

jessss, a szczególnie ten z 69 :luz: . Tylko skąd wziąć 130tyś $ (minimum!!!) Widzałame kiedyś GT500 z 69 dosc mocno naruszonego przez czas. Jeżdżący i działający, ale do kompletnej rozbiórki i odbudowy. Kosztował tylko...... uwaga !!!...... 42 tyś $ :mrgreen:

hehe miałem niecny plan ale mi powiedzieli ze w leasing się go nie weźmie...

nie wiem skąd na niego wyczaruje te pieniądze ale muszę go mieć on jest jedynym lekarstwem na moje skołatane studiami nerwy :) może wygram dzisiaj w totka i sie przestane tym martwic... :twisted:

PS. jak bylem w stanach siedzialem w takiej jednej pięknej Eleonore a potem jak ja właściciel odpalił to... hmm to uczucie można porównać tylko z orgazmem nawet nie wiem czy nie było lepsze :)

• 2 tygodnie później...
Witaj w klubie tez lubię te pytania czemu ford itd :-D

To nie krępuj się odpowiadaj

hmm czemu... bo mi się podobał.

Ford jako jedyny dal mi 22% upustu na wejściu + jeszcze furę dodatków

poza tym samochód będzie używany w dość chamski rolniczy sposób :twisted:

a co do jakiegoś miłego spotu to jutro jadę dokładnie uzgodnić termin odbioru ponieważ z powodu wprowadzenia modelu po lifcie odbiór mi się może opóźnić (czego bardzo fordowi zycze :D ) poza tym sesja mi sie konczy 22 czerwca i wtedy zajme sie na powaznie o ile beda chetni organizacja spotkania !!!!!!

dobra odpowiedź

Zawsze mnie ciekawi dlaczego ten a nie tamten

Jedni jajo bo super select

jedni halux bo niby trwały jedni Dodge bo dobrze wygląda

zawsze chętnie poczytam

Mazda też mi sie podoba ale...mam co chciałem :D