piosli86 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam!!! Jestem Piotrek i od lipca (wg Forda Sierpnia) będę posiadaczem nowiuteńkiego dziewiczego pachnącego świeżością jak ciepły letni deszcz Ranger-ka. aha mieszkam na jurze krakowsko-częstochowskiej (okolice Ogrodzieńca) i jeżeli byli by chętni to we wrześniu jak już mi się sprawy z sesja wyjaśnia mogę podjąć się organizacji jakiegoś miłego rajdu (o ile będą chętni) :twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek67 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam kolegę pozdrowienia ;-) Cytuj Nissan Frontier 4,0l Kat 265KM 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norick Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Siemanizacja :D dobry pomysł z tym Wrześniem na Jurze tylko czemu Mazda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piosli86 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 hmm czemu... bo mi się podobał. Ford jako jedyny dal mi 22% upustu na wejściu + jeszcze furę dodatków poza tym samochód będzie używany w dość chamski rolniczy sposób :twisted: a co do jakiegoś miłego spotu to jutro jadę dokładnie uzgodnić termin odbioru ponieważ z powodu wprowadzenia modelu po lifcie odbiór mi się może opóźnić (czego bardzo fordowi zycze :D ) poza tym sesja mi sie konczy 22 czerwca i wtedy zajme sie na powaznie o ile beda chetni organizacja spotkania !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witaj w klubie tez lubię te pytania czemu ford itd :-D Cytuj http://img379.imageshack.us/img379/9164/aparat028mf3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piosli86 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 poprostu nie kazda morda pasuje do FORDA :) temu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Najlepsza i najsensowniejsza odpowiedź: "Bo mi się podoba". Myślę, że to podstawowe kryterium wyboru pojazdu w przypadku osoby lubiącej samochody. Najważnijeze , żeby się podobało właścicielowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piosli86 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 odwiedziłem prawie wszystkie salony z pickupami i tylko w fordzie poczułem ta dziwna więź z samochodem tak jak byśmy sie znali od lat popatrzyl na mnie swoim tępym wzrokiem i telepatycznie powiedział "weź mnie".... jest jeszcze jeden taki samochód który do mnie mówi nawet ze zdjęć ---> SHELBY GT500 :twisted: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 jest jeszcze jeden taki samochód który do mnie mówi nawet ze zdjęć ---> SHELBY GT500 jessss, a szczególnie ten z 69 :luz: . Tylko skąd wziąć 130tyś $ (minimum!!!) Widzałame kiedyś GT500 z 69 dosc mocno naruszonego przez czas. Jeżdżący i działający, ale do kompletnej rozbiórki i odbudowy. Kosztował tylko...... uwaga !!!...... 42 tyś $ :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piosli86 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 hehe miałem niecny plan ale mi powiedzieli ze w leasing się go nie weźmie... nie wiem skąd na niego wyczaruje te pieniądze ale muszę go mieć on jest jedynym lekarstwem na moje skołatane studiami nerwy :) może wygram dzisiaj w totka i sie przestane tym martwic... :twisted: PS. jak bylem w stanach siedzialem w takiej jednej pięknej Eleonore a potem jak ja właściciel odpalił to... hmm to uczucie można porównać tylko z orgazmem nawet nie wiem czy nie było lepsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norick Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witaj w klubie tez lubię te pytania czemu ford itd :-D To nie krępuj się odpowiadaj hmm czemu... bo mi się podobał. Ford jako jedyny dal mi 22% upustu na wejściu + jeszcze furę dodatków poza tym samochód będzie używany w dość chamski rolniczy sposób :twisted: a co do jakiegoś miłego spotu to jutro jadę dokładnie uzgodnić termin odbioru ponieważ z powodu wprowadzenia modelu po lifcie odbiór mi się może opóźnić (czego bardzo fordowi zycze :D ) poza tym sesja mi sie konczy 22 czerwca i wtedy zajme sie na powaznie o ile beda chetni organizacja spotkania !!!!!! dobra odpowiedź Zawsze mnie ciekawi dlaczego ten a nie tamten Jedni jajo bo super select jedni halux bo niby trwały jedni Dodge bo dobrze wygląda zawsze chętnie poczytam Mazda też mi sie podoba ale...mam co chciałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi