adziu111 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Jak się okazuje nie tak łatwo znaleźć bliźniaki do tego samochodu, więc jeśli ktoś ma lub wie gdzie mogę szukać to proszę o informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Wypadało by się pierw ładnie przestawić w dziale "Powitania" tak jak nakazuje kultura osobista :evil: Zadzwoń sobie do Zuzcar powinni mieć na stanie tak jak większość innych części do naszych taczek Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adziu111 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Tak jak mówisz kolego ale wczoraj na szybko założyłem konto i zabrakło czasu :-? Ale już zrobione. Dzięki za info :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 16 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 tu masz cały komplet, 6 sztuk http://moto.allegro.pl/dodge-ram-3500-kola-alufelgi-i2300264690.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adziu111 Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Sebastian O. Wielkie dzięki za link, szczęśliwym trafem byłem w Poznaniu tego dnia, a że felgi były w miejscowości obok, odrazu wrzuciłem je na pakę :-D O taką pomoc mi chodziło, pozdrawiam [ Dodano: 2012-05-31, 14:22 ] Niestety felgi nie pasują do mojego rama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi