Eazy Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Jak w temacie - planujemy wziąć udział w kolejnej włóczędze w dniu 19.05.2012 :-) Jak zawsze gorąco zapraszam wszystkich chętnych do udziału w imprezie do dopisywania się do listy. Więcej informacji tutaj: http://www.polskiebezdroza.pl/mazowiecka_wloczega.html Jako klub mamy 10% zniżki do 5 aut i 20% zniżki dla grupy 5 aut lub więcej :-) Przy dopisywaniu się do listy proszę o podawanie planowanej liczby osób w aucie! Tradycyjnie otwieram listę: 1. Eazy (2 osoby + pies ;-) ) 2. ... Czasu mamy sporo (ponad miesiąc), więc można spokojnie planować z wyprzedzeniem i zbierać paliwo do beczki :mrgreen: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Eazy! Zdecyduj się!! 17 czy 19 V ???? Zapisz Miśka. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Eazy! Zdecyduj się!! 17 czy 19 V ???? Zapisz Miśka. No oczywiście, że 19 :mrgreen: Sprawdzałem Twoją czujność ;-) hehe Lista: 1. Eazy (2 osoby + pies ) 2. Misiek69 (1 osoba - do potwierdzenia) 3. ... Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darus0 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Może, może, do potwierdzenia - termin jeszcze odległy. A wiadomo, która trasa?? Cytuj Był Dodge RAM 5,7 HEMI 07r Jeep Grand Cherokee 5,2 97r Chrysler T&C 3,8 05r 501788039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Może, może, do potwierdzenia - termin jeszcze odległy. A wiadomo, która trasa?? Trasę znamy generalnie dopiero na kilka dni przed wyjazdem :-) Wstępnie dopiszę Cię do listy (jeżeli nie masz nic przeciwko). Lista: 1. Eazy (2 osoby + pies ) 2. Misiek69 (1 osoba - do potwierdzenia) 3. darus0 (1 osoba - do potwierdzenia) 4. ... Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ja tez proszę na listę :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Ja tez proszę na listę :-D Oczywiście, już aktualizuję ;-) Lista: 1. Eazy (2 osoby + pies ) 2. Misiek69 (1 osoba - do potwierdzenia) 3. darus0 (1 osoba - do potwierdzenia) 4. Sebastian O. (1 osoba - do potwierdzenia) 5. ... Kto da więcej? :mrgreen: EDIT: Zostały niecałe dwa tygodnie do godziny 0 ;-) Ci, którzy już wiedzą, że dadzą radę to proszę o potwierdzenie a tych, którzy się jeszcze zastanawiają zapraszam do dopisywania się do listy :-D Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 specjalnie wybieracie terminy, w których Ja nie mogę...?! :twisted: :lol: Cytuj RAM 1500 SPORT 5,7 HEMI 4x4 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 specjalnie wybieracie terminy, w których Ja nie mogę...?! :twisted: :lol: Oj tam, oj tam - chcieć to móc :mrgreen: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darus0 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Mój wyjazd stoi pod małym znakiem zapytania... Dam znać jak będę wiedział na 100 %. Cytuj Był Dodge RAM 5,7 HEMI 07r Jeep Grand Cherokee 5,2 97r Chrysler T&C 3,8 05r 501788039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 15 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 ja tez się zadeklarowałem a niestety nie dam rady, ostatnio zbyt często nie jestem wstanie dotrzymać słowa :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 No to zostało nas 3 (jeżeli darus da radę :-) ) 1. Eazy (2 osoby + pies :mrgreen: ) 2. Misiek69 (1 osoba - do potwierdzenia) 3. darus0 (1 osoba - do potwierdzenia) Proszę Was o ostateczną odpowiedź w czwartek do południa bo muszę nas zgłosić :-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 W związku z brakiem uczestników impreza zostaje przełożona na bliżej nieokreślony termin (na ten moment). Przypuszczalnie zrobimy drugie podejście w połowie czerwca :-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 No. Ja niestety też po raz pierwszy musiałem zrezygnować. Mam nadzieję, że niedługo się spotkamy. [ Dodano: 2012-08-23, 10:39 ] Eazy!! Jesteś w domu??? Może pomyślałbyś o organizacji jakiejś włóczęgi? Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi