czak Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Wpadałem tu co jakiś czas i chyba czas się przywitać. Jestem jednym z tych baranów, którzy uważają że pickup to najlepszy samochód do poruszania się na codzień po Warszawie. Mam El Camino z 84. roku, które właśnie kończę doprowadzać do stanu używalności. A w planach jeszcze coś z 4x4. Ale jeszcze nie wiem, czy Ram czy Silverado czy może jeszcze coś innego - zobaczymy. Cytuj 84 Chevy El Camino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witaj!! Piękne auto. Zawsze mi się coś takiego marzyło. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Powitać! No ładny rodzyn - Na minus - to to że dałeś tylko jedną fotę ;-) Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witam na forum :-D Piękne auto :-D Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Olkusz WITA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 27 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witamy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 No, wreszcie!!! El Camino to jeden z moich celów garażowych :-D . Cieszę się, że wreszcie ktoś tutaj trafił z takim cudeńkiem. Witam Cię bardzo serdecznie!!! ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Cześć ! Kozak fura !! Witamy na forum :) Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witam Moje ulubione: El Camino albo Ranchero Kiedyś będę takiego miał, teraz niestety tylko Ram :kasztan: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JBednarczyk Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Więcej zdjęć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czak Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 He he, dzięki za zainteresowanie, ale hold your horses, bo wprawny obserwator zauważy na zdjęciu które włożyłem, że nie ma tam środka :roll: Wyjeżdża się nim z garażu siedząc na skrzynce po oranżadzie :lol: Potrzebuję jeszcze ze dwa tygodnie, żeby go poskładać do kupy i zacząć hałasować. Jak kogoś interesuje temat odbudowy takiego rzęcha to mogę gdzieś założyć temat z fotkami sprzed remontu i z przebiegu prac. Cytuj 84 Chevy El Camino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Jak kogoś interesuje temat odbudowy takiego rzęcha to mogę gdzieś założyć temat z fotkami sprzed remontu i z przebiegu prac. Koniecznie!!! :raca: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Jak kogoś interesuje temat odbudowy takiego rzęcha to mogę gdzieś założyć temat z fotkami sprzed remontu i z przebiegu prac. Myślę że tu niebędzie takiej osoby! Która by nie była zainteresowana - dawaj koniecznie :luz: Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JBednarczyk Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 He he, dzięki za zainteresowanie, ale hold your horses, bo wprawny obserwator zauważy na zdjęciu które włożyłem, że nie ma tam środka :roll: Wyjeżdża się nim z garażu siedząc na skrzynce po oranżadzie :lol: Potrzebuję jeszcze ze dwa tygodnie, żeby go poskładać do kupy i zacząć hałasować. Jak kogoś interesuje temat odbudowy takiego rzęcha to mogę gdzieś założyć temat z fotkami sprzed remontu i z przebiegu prac. Tu masz stronkę na wzór http://www.desoto58.com/peoplezone/peopleelcamino71.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czak Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Tu masz stronkę na wzór http://www.desoto58.com/p...elcamino71.html HA, ha. Znam to. Jak szukałem swojego to własnie u tego faceta przeczytałem, że "każdy Szwed ma amerykańskie auto". Obleciałem wszystkie stronki skandynawskie i okazało się, że Szwedzi jak Szwedzi, ale Finowie to mają jebca na punkcie El Camino i jest ich tam na sprzedaż tyle co u nas Passatów. Jeden nawet zrobił moda, że chevy chodzi na drewno :) Obdzowniłem kilka ogłoszeń, ale z nikim się nie dogadałem. Jakoś hasło, że przyjadę z Polski po samochód ich odstraszało :roll: Ale dwie fajne sztuki znalazłem w Estonii i w sumie po jednego już miałem jechać, kiedy trafiłem na swojego w Niemczech. Cytuj 84 Chevy El Camino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek 7.4 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Siema widziałem już twoje auto na innych forach i jest super Cytuj chevy silverado 7.4 v8 sold pontiac firebird 5.0 v8 chrysler 300c 3.5 v6 dodge ram 4.7 v8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 czak, dawaj relację z odbudowy. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadwis Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 witam Gratuluję wozu piękny klasyk Cytuj Chevrolet Cheyenne K1500 6.2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czak Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ok, chwilę to trwało, ale zupdatowałem tumblera, którego zrobiłem jak jechałem po samochód. Fotostory prowadzi przez emocjonujące chwile zakupu u Niemca rumuńskiego pochodzenia, który nie wiem dlaczego miał w garażu pod berlinem trzy El Camino na sprzedaż. No i później jest łatanie i malowanie. Zachęcam do takiej zabawy. Człowiek przestaje zarabiać na cokolwiek innego i całe życie spędza na ebayu szukając jakichś pierdół. http://laputanegra.tumblr.com/ Cytuj 84 Chevy El Camino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Stary, tutaj nikt tego nie obejrzy. Do powitalni zaglądają nieliczni. Załóż temat w odpowiednim dziale. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi