Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadałem tu co jakiś czas i chyba czas się przywitać.

Jestem jednym z tych baranów, którzy uważają że pickup to najlepszy samochód do poruszania się na codzień po Warszawie. Mam El Camino z 84. roku, które właśnie kończę doprowadzać do stanu używalności.

A w planach jeszcze coś z 4x4. Ale jeszcze nie wiem, czy Ram czy Silverado czy może jeszcze coś innego - zobaczymy.

2ed70w1.jpg

84 Chevy El Camino

Opublikowano

No, wreszcie!!! El Camino to jeden z moich celów garażowych :-D . Cieszę się, że wreszcie ktoś tutaj trafił z takim cudeńkiem.

Witam Cię bardzo serdecznie!!! ;-)

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano

He he, dzięki za zainteresowanie, ale hold your horses, bo wprawny obserwator zauważy na zdjęciu które włożyłem, że nie ma tam środka :roll: Wyjeżdża się nim z garażu siedząc na skrzynce po oranżadzie :lol: Potrzebuję jeszcze ze dwa tygodnie, żeby go poskładać do kupy i zacząć hałasować.

Jak kogoś interesuje temat odbudowy takiego rzęcha to mogę gdzieś założyć temat z fotkami sprzed remontu i z przebiegu prac.

84 Chevy El Camino

Opublikowano

Jak kogoś interesuje temat odbudowy takiego rzęcha to mogę gdzieś założyć temat z fotkami sprzed remontu i z przebiegu prac.

Koniecznie!!! :raca:

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano

Myślę że tu niebędzie takiej osoby!

Która by nie była zainteresowana - dawaj koniecznie :luz:

Jeep V8 WJ

Opublikowano
He he, dzięki za zainteresowanie, ale hold your horses, bo wprawny obserwator zauważy na zdjęciu które włożyłem, że nie ma tam środka :roll: Wyjeżdża się nim z garażu siedząc na skrzynce po oranżadzie :lol: Potrzebuję jeszcze ze dwa tygodnie, żeby go poskładać do kupy i zacząć hałasować.

Tu masz stronkę na wzór

http://www.desoto58.com/peoplezone/peopleelcamino71.html

Opublikowano

HA, ha. Znam to. Jak szukałem swojego to własnie u tego faceta przeczytałem, że "każdy Szwed ma amerykańskie auto". Obleciałem wszystkie stronki skandynawskie i okazało się, że Szwedzi jak Szwedzi, ale Finowie to mają jebca na punkcie El Camino i jest ich tam na sprzedaż tyle co u nas Passatów. Jeden nawet zrobił moda, że chevy chodzi na drewno :)

Obdzowniłem kilka ogłoszeń, ale z nikim się nie dogadałem. Jakoś hasło, że przyjadę z Polski po samochód ich odstraszało :roll: Ale dwie fajne sztuki znalazłem w Estonii i w sumie po jednego już miałem jechać, kiedy trafiłem na swojego w Niemczech.

84 Chevy El Camino

Opublikowano

Ok, chwilę to trwało, ale zupdatowałem tumblera, którego zrobiłem jak jechałem po samochód. Fotostory prowadzi przez emocjonujące chwile zakupu u Niemca rumuńskiego pochodzenia, który nie wiem dlaczego miał w garażu pod berlinem trzy El Camino na sprzedaż. No i później jest łatanie i malowanie. Zachęcam do takiej zabawy. Człowiek przestaje zarabiać na cokolwiek innego i całe życie spędza na ebayu szukając jakichś pierdół.

http://laputanegra.tumblr.com/

84 Chevy El Camino