mposy Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 siema Chłopy. do 15 sierpnia jestem w NY. jak cos potrzebujecie dawajcie znac i bedziemy kombinowac. p.s ja jestem na kupnie rama. jak zakupie to sie pochwale;p:) pozdr Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..."
kucaro Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 zapakuj F150 SuperCrew w kolorze 'kurewska czerwień', napisz na pudełku ze ksiażki dla brata, żeby na cle nie otwierali i wysyłaj do mnie. :-) Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl
kow Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 dałbyś rade zakupić zabudowę do paki do lincolna mark lt czyli taka samą jak do f150 z podwójną dużą kabiną ? Cytuj Ten sie śmieje ostatni , kto nie ma zębów na przedzie :) ,, lincoln mark lt + pt crusier
kucaro Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 tylko takich 'homologowanych' czesci szukaj, bo zanim dojdą to może być 'kupa'. :kasztan: :kasztan: :kasztan: Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl
gonzzo2004 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 z tą zabudową to i ja się dołączam też do Lincolna Mark LT 2006r. taka jak do F-150 i w jakiej cenie z transportem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi