mposy Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 siema Chłopy. do 15 sierpnia jestem w NY. jak cos potrzebujecie dawajcie znac i bedziemy kombinowac. p.s ja jestem na kupnie rama. jak zakupie to sie pochwale;p:) pozdr Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 zapakuj F150 SuperCrew w kolorze 'kurewska czerwień', napisz na pudełku ze ksiażki dla brata, żeby na cle nie otwierali i wysyłaj do mnie. :-) Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kow Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 dałbyś rade zakupić zabudowę do paki do lincolna mark lt czyli taka samą jak do f150 z podwójną dużą kabiną ? Cytuj Ten sie śmieje ostatni , kto nie ma zębów na przedzie :) ,, lincoln mark lt + pt crusier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 tylko takich 'homologowanych' czesci szukaj, bo zanim dojdą to może być 'kupa'. :kasztan: :kasztan: :kasztan: Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzzo2004 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 z tą zabudową to i ja się dołączam też do Lincolna Mark LT 2006r. taka jak do F-150 i w jakiej cenie z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi