Gość Anonymous Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Witam serdecznie, Jestem nowym uzytkownikiem forum i mam pierwsze pytanie. Posiadam Forda F 150 4,6 , chce kupiuc nowego Pick Up-a. "W miare jedzenia apetyt rosnie" i napalilem sie na F 250 DIESLA 6.0 V8. Kompletnie nie mam doswiadczenia w dielsach amerykanskich. Czy jest to dobra jednostak, na co zwrocic uwage przy zakupie? Ogladalem jednego forda moze ktos go zna http://otomoto.pl/ford-f250-C22657660.html Pozdrawiam Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markopol7 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 ja natomiast rozważam możliwość przesiadki z 250 na 150 , mamy niedaleko do siebie , 90 km na poznań od wrocławia . mam 250 w bdb stanie , 2004 ,wersja lariant , pełna skóra, elektryka, 6 osób, 75 tys mil , zero problemów . możemy pogadać ... Cytuj f250 super duty power stroke 6.0 v8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi