Eazy Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Jakieś ATki byś mu założył :mrgreen: Fajna zabawka ;-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 MKmario, zawsze są modele spalinowe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 MKmario, zawsze są modele spalinowe ;) Stary, taka zabawa to nie dla właścicieli fullsizów. Czy ty wiesz ile to pali? :roll: :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 drug, zawsze można postąpić według posiadacza full size'a czyli zagazować :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stebel Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 MKmario, zawsze są modele spalinowe ;)sa sa, ale to juz jak dla mnie za skomplikowana zabawa... EEE tam skomplikowana....lejesz paliwo i jezdzisz...czasem trzeba podregulowac ale to nic trudnego i robi sie to w 5 minut...raz na jakis czas czyszczenie gaznika..ale to tez 10-15 minut i po sprawie. A ile wiecej frajdy wiedzac ze ogranicza cie tylko ilosc paliwa a nie zywotnosc baterii...ja mam dwie spalinowki..Ofne 4X4 i Traxxasa 2x4 Filmik z moja Ofna: Cytuj www.stebel.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 drug, zawsze można postąpić według posiadacza full size'a czyli zagazować :twisted: Gorzej, jeśli mu wstawisz disla, ale też się da... :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi