fouourson Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Hej. Przeglądam to forum już od kilku miesięcy. Nie po to, żeby się upewnić, bo kiedy pierwszy raz zobaczyłem Dodge'a Ram III generacji kilka lat temu na jakimś parkingu w Belgii, to zakochałem jakoś tak w czwartej sekundzie patrzenia. Uzmysłowiłem to sobie dopiero po około 10ciu sekundach. Obiecałem sobie wtedy, że kiedy nadejdzie ta chwila kupna pierwszego samochodu, to będzie to właśnie Dodge Ram. Od kilku miesięcy planuję właśnie zakup samochodu i wtedy doszło do mnie, że poza tą miłością, opatrą na tym wielkim ryju pod maską, nie wiele o tym samochodzie wiem. Więc czytam, czegoś tam się uczę, czegoś sie dowiaduję i siłą rzeczy jednak upewniam się, że to jest to, czego chcę. Pragnę, potrzebuję. Koniec kropka. A że teraz chciałem się tylko przywitać, to zapraszam do nowo założonego tematu w sekcji Dodge Ram. Tam trochę się rozpiszę o tym, czego szukam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Saluto!!! Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witamy na forum i powodzenia w poszukiwaniach tego jedynego (chociaż 'tej jedynej' bardziej by pasowało :mrgreen: ) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Powitać Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 7 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witamy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witamy! Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 :witka: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi