Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oryginalne powitanie :mrgreen: Zaraz się koledzy zaczną nabijać, że każdy właściciel eFa potrzebuje pomocy :mrgreen:

Napisz coś o sobie i o tym eFie. No i witamy na forum! :-)

Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:)

Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...

Opublikowano

co tu pisac kupilem sobie kolejne auto do poskladania , ale miny ludzi na miescie bezcenne

pomoc jak pomoc potrzebuje info z kad brac grat,y szczegolnie blacharke bo musze pozmieniac troszke , a o mnie lubie grzebac przy gratach :-D ,a fordzik sie nada do ciagania driftgruza

Opublikowano
każdy właściciel eFa potrzebuje pomocy

O i tu się Japacz nie pomyliłeś :lol: :lol: :lol:

Witaj Komargc!!!

Wiedziałem, że tak będzie... :evil: Nie przejmuj się kolegami, oni po prostu zazdroszczą :kasztan:

Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:)

Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...

Opublikowano

ale ja sie nie przejmuje bo lubie fordy mialem 3 i wszystkie jezdzily zajefajnie po lekkich modach i malym nakladzie finansowym ,dlatego ten kupilem na firme i ma byc reprezentacyjne wozidelko ,oklejenie itp dzwiek v8 , ale musze szybko naprawic stluczke dzieki ktorej dalem za to auto polowe ceny :lol: a potem musze popsuc wydech bo go nie slychac nigdy bym nie pomyslal ze v8 moze byc tak drastycznie ciche

Opublikowano

Witam na forum :-) Jak się ogarniesz z autem to wrzuć jakieś foty ;-)

It's nice to be important but it's more important to be nice :)

www.grokker.pl

www.bostikpolska.pl

.

Opublikowano

komargc, Powitać

szybko naprawic stluczke dzieki ktorej dalem za to auto polowe ceny :lol:

Czy takie coś się kwalifikuje jeszcze na stłuczkę ? :-D ;-)

potrzebuje info z kad brac grat,y szczegolnie blacharke bo musze pozmieniac troszke , a o mnie lubie grzebac przy gratach :-D ,a fordzik sie nada do ciagania driftgruza

W dziwnym narzeczu nawijasz :lol: ;-)

A i co najważniejsze jak Eazy wspomniał:

Bez foto się nie liczy :-P

Jeep V8 WJ

Opublikowano
komargc, Powitać

Czy takie coś się kwalifikuje jeszcze na stłuczkę ? :-D ;-)

a jak nazwiesz wgnieciony blotnik i naroznik maski?? bo prosze chyba nie dzwonem ,

zreszta to juz sie robi takze niedlugo nie bedzie po tym sladu ,lakier jedziemy dobrac w piatek

,ale mam problem z lampa bo nowa to koszt 1300zl i lusterko nie mniej ,a nie bede tej kleil czy drutowal bo auto ma jezdzic w polske z laweta i warsztatem

Opublikowano
a jak nazwiesz wgnieciony blotnik i naroznik maski?? bo prosze chyba nie dzwonem ,

No za połowę ceny ? ;-)

Ubezpieczyciel nazwałby - Szkodą całkowitą :twisted: ;-)

Ważne żeby robiło :luz:

Jeep V8 WJ