Martin_mojo Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam, chciałem wszystkich przywitać i dołączyć do szczęśliwych posiadaczy Rama, ja własnie od miesiąca jestem właścicielem białego Laramiego 2011!!!! Cytuj Martin Większa moc pochodzi tylko z większej pojemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darus0 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Hejo hejo.... no ładny. Z Alledrogo kupowałeś?? Cytuj Był Dodge RAM 5,7 HEMI 07r Jeep Grand Cherokee 5,2 97r Chrysler T&C 3,8 05r 501788039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_mojo Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Tak, ze Szwajcarii przez Poznań Voyager Club, rozsądnie sprzedali :) nie było tak bardzo alledrogo.... Cytuj Martin Większa moc pochodzi tylko z większej pojemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 6 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witamy na forum, full wypas Ramik :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Przybywa Muflonów 2011, ciekawe kiedy doczekam się pierwszego nowego eFa... ;-) Witaj! :-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Powitać - Ramik ładny. Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Piękny Ram !! Witam Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenek Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam z wybrzeża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witamy na forum :-D Piękna fura - widać, że wiesz co dobre :mrgreen: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witamy! Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witaj! Nie mijałem się czasem dziś z Tobą w W-wie? Też taki ładny, biały jechał.... Tylko nie mogę skojarzyć w którym miejscu :-( Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 :witka: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 hello oglądałem tego jakieś 3 tyg temu. jest git. jak dla mnie tylko zmieniłbym tapicerkę z czarnego na krem. tak z ciekawości - wyjściowo stał ok 167 tys, czy coś wytargowałeś? Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_mojo Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Możliwe, często jezdzę wsiłostardą na Wilanów, jeżeli stacjonujech w K J to ten sam kierunek Cytuj Martin Większa moc pochodzi tylko z większej pojemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 jeździłeś wcześniej jakimś pickapem? ciekaw jestem porównania odnośnie osiągów. Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_mojo Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Jeździłem Ramem 1500 II 4.7, kolega ma takiego od 5ciu lat, jest poprawa,dla mnie największym zaskoczeniem jest łatwość prowadzenia, zachowanie w ostrych zakrętach, czasami mam wrażenie, że nie jadę 2,5 tonowym pickupem tylko szybkim sportowym kombi :), na prawde dobrze i łatwo prowadzi się, o osiągach nie będę się rozpisywał, powiem tylko, że więcej mocy to już mu chyba nie będzie potrzeba nigdy, jak trzeba depnąć to .... strach jest, na szczęscie nie muszę deptać bo nigdzie się nie spieszę ........ kiedy jadę Dodgem, jak na razie same superlatywy Cytuj Martin Większa moc pochodzi tylko z większej pojemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Witam ! :-D Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpawel76 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 .......pikno maszyna a fotki ze środka masz? Cytuj Toyota Tundra 5,7 SR5 TRD OFF ROAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi