simooon Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam Od jakiegos czasu przeglądam to forum i w końcu postanowiłem się zarejestrować. Do wiakacji ( mam nadzieje ze szybciej :-) ) planuje kupic amerykanskiego pickupa z wielkim dieslem. Pozdrawiam wszystkich i na pewno wrzuce fotki jak juz kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 4 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witamy na forum i pomyślnych łowów ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam na forum i powodzenia w poszukiwaniach sprzętu :-D Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 :witka: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witamy! Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Witaj Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Powitać Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenek Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
almacio Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Witam sąsiada! Ja też jestem nowy ale z wielkim dieslem :-P Cytuj Był: GMC Sierra 2500 HD 6.6 TD DURAMAX (2002r.) Teraz: Dodge RAM 1500 quadra cab 5.7 HEMI (2010r.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simooon Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Cześć daj kolego jakiś tel do siebie to sie odezwę , czasem bywam w Bydgoszczy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi