tritrans Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam Mam takie banalne pytanie czy jak po zatrzymaniu samochodu właczycie dzwignie zmiany biegów na "P" czy automatycznie otwieraja się drzwi. Bo u mnie tak nie ma zamykaja się automatycznie ale otwierać musze juz przyciskiem i jest to troszkę denerwujące czy jest mozliwość zmiany tego w oprogramowaniu ? Z góry dziękuję za podpowiedz. Pozdrawiam Tritrans Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 sprawdzałem u siebie i otwierają sie automatycznie kierowcy i pasażera,tylnie nie trzeba przyciskiem. Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 po zgaszeniu silnika drzwi sie nie otworzą, można jedynie wyłączyć funkcje zamykania (blokowania drzwi) instrukcja - patrz TIPS & TRICKS dostępne są jeszcze następujace opcje zmian ustwień fabrycznych: - automatyczne odblokowanie wszystkich drzwi po otwarciu drzwi kierowcy z wewnątrz( fabrycznie opcja wyłączona) - wyłaczenie funkcji błysku kierunkowskazów przy użyciu pilota centralnego zamka (fabrycznie funkcja włączona) - wyłączenie funkcji sygnału dzwiękowego przy użyciu pilota centralanego zamka ( fabryczne funkcja włączona) - odblokowanie tylko drzwi kierowcy przy użyciu pilota centralnego zamka( fabryczna opcja włączona) - asystent startu na wzniesieniu ( tylko pojazdy z ESP) - wyłączenie AIR BAG pasażera jak ktoś bedzie zainteresowany opisem to pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam Sebastian chciałbym Cię Prosić o info jak wyłączyć sygnał dźwiękowy przy zamykaniu drzwi centralnym zamkiem..( zaczyna mnie to wkurzać ...szczególnie w nocy jak wracam do domu..) Pozdrawiam prawy.. Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 wieczorkiem napisze bo mam w domu instrukcje. mnie też wkurza ten sygnał, jest on za głośny :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam Sebastian chciałbym Cię Prosić o info jak wyłączyć sygnał dźwiękowy przy zamykaniu drzwi centralnym zamkiem..( zaczyna mnie to wkurzać ...szczególnie w nocy jak wracam do domu..) Pozdrawiam prawy.. prosze ;-) TIPS & TRICKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Sprawdziłem DZIAŁA !!! Rewelacja a jeszcze dodam ze aby drzwi się otwierały po otwarciu przez kierowcę to nalezt ta sama czynnośc powtórzyć tylko zamiast zamykania przełacznik nacisnąc w pozycje otwierania wtedy po zatrzymaniu i otwarciu drzwi przez kierowcę otworza sie wszystkie drzwi. Reasumując jeśli dzwignie do zamykania przesuniemy na LOCK (zamknij )wtedy aktywujemy funkcję zamykania drzwi po ruszeniu a w druga strone aktywujemy otwieranie po otwarciu drzwi kierowcy. ponowne wykonanie w/w czynności dezaktywuje ta funkcję. Pozdrawiam Tritrans Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi