Boczo Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Chwale się:) Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 oj widzę nie dokładności przy myciu na tylnym zderzaku pod klapą, ale reszta może być, chociaż przydało by się więcej zdjęć do oceny ;-) Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Bardzo ładna dodzia :-) Coraz bardziej mi się amerykańskie taczki podobają :-D A tak btw taka długa antena CB nie przeszkadza w codziennym użytkowaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczo Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 czasami postukam nia w jakies drzewka ale ogolnie to nie pod warunkiem ze szum cb to muzyka dla ucha tak jak dla mnie. nawet na punto zawsze mialem 1,5 metrowa bo uwielbiam szum cb a wiadomo im dluzsza tym wiecej szumow zbiera. musze tylko zamocowac ja na stale bo magnes w razie kolizji moze kogos zabic a pozatym magnes psuje slyszalnosc. Cytuj DODGE RAM 5,7 HEMI BIG HORN 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Mi najbardziej podoba się wjazd na parking podziemny. Czuję się wtedy jak trolejbus :-D Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi