Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mieszkam na osiedlu róg Rosoła i Płaskowickiej (wjazd od ul. Nowoursynowskiej), od Ciebie rzut małym beretem... musimy się spotkać gdzieś na Ursynowie....

Trochę nas jest w okolicy +/-10km. Może jakiś spocik/zlocik? Bez taplania w błocie (4x2 :-P ) ale tak żeby pogadać i pohałasować. Trzeba by coś zarządzić.

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

... a ja bym się umówił na wódeczkę, whiskacza i wieczór w pubie, bo takie spoty są fajne, ale już od trzech lat umawiamy się na małe co nieco i to bez skutku. Co wy na to?

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano
... a ja bym się umówił na wódeczkę, whiskacza i wieczór w pubie, bo takie spoty są fajne, ale już od trzech lat umawiamy się na małe co nieco i to bez skutku. Co wy na to?

Nie bedzie latwo. Trzeba dojechac a potem wrocic... Nie wszyscy maja blisko. Ja bardzo chetnie sie spotkam w pubie.

Opublikowano
ja mieszkam 30 km od Warszawy
Drug to mnie rozjechałeś :lol: bo mam 6 razy tyle i chętnie pojadę, ale na te ciężkie czasy też napiłbym się wódki z spoko ludźmi a kierowcę to chyba się znajdzie!

DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4

Opublikowano
Drug to mnie rozjechałeś :lol: bo mam 6 razy tyle i chętnie pojadę, ale na te ciężkie czasy też napiłbym się wódki z spoko ludźmi a kierowcę to chyba się znajdzie!

Teraz ja czuje się rozjechany...

Coraz bardziej mi się chce Was spotkać! Ćwiczę wątrobę

Opublikowano

Adam, nocleg masz u mnie jak w banku, a transport do mnie sie załatwi.

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano

Adam, nocleg masz u mnie jak w banku, a transport do mnie sie załatwi.

Dzięki pomocną dłoń :zdro: :lol: pożyjemy zobaczymy.

Na 100% odpadam 17-03-2012. Tańcuję wtedy w Łodzi :-D

DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4

Opublikowano

Do Szwejka mam uraz, ale na prymasa 1000-lecia, koło salonu Harley'a jest fajna knajpka. Byłem tam na spotkanku Dodge'a, pierwszy raz spotakłem tam Sebastiana i Bulteriera. Bardzo pozytywne klimaty.

http://shirehorsepoland.com/

Karawaningowe Bractwo Podróżnicze

www.karawanier.pl

Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03

Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02

LESLIE RS3L - Już straszy!!!

Opublikowano

Obok Harleya to Caffe66 - jestem tam co czwartek (no prawie), mamy spoty z Voyager Klub Polska i ostatnio z Moparcars....

Był Dodge RAM 5,7 HEMI 07r

Jeep Grand Cherokee 5,2 97r

Chrysler T&C 3,8 05r

501788039

• Administrator
Opublikowano
Obok Harleya to Caffe66 - jestem tam co czwartek (no prawie), mamy spoty z Voyager Klub Polska i ostatnio z Moparcars....

przyjemna knajpka, odwiedzana również przez Jeepowców.

Byłem tam na spotkanku Dodge'a, pierwszy raz spotakłem tam Sebastiana i Bulteriera. Bardzo pozytywne klimaty.

a pamiętasz jak zadzwonili do tej knajpki z salonu Harleya i powiedzili że jedno auto się pali :mrgreen: , chcieli nas przepędzić ze swojego parkingu, wszyscy wybiegliśmy jak z procy, każdy miał w porach że o jego fura stoi w płomieniach :raca: :mrgreen:

oczywiście to był (joke)