bodano Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wczoraj byłem na żwirowni koło serocka,zajebisty teren do jazdy:) ale tak z marszu wiec filmik nie zaciekawy,nastepnym razem lepszy bedzie:) Górki są wieksze w naturze niz na filmiku........ http://www.youtube.com/watch?v=6kWVlvO7Mww pozdro Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wczoraj byłem na żwirowni koło serocka,zajebisty teren do jazdy:) ale tak z marszu wiec filmik nie zaciekawy,nastepnym razem lepszy bedzie:) Górki są wieksze w naturze niz na filmiku........ http://www.youtube.com/watch?v=6kWVlvO7Mww pozdro Mam wrazenie ze masz za miekkie amortyzatory , pomyśl o wymianie np. http://motors.shop.ebay.com/items/Car-Truck-Parts__DODGE-RAM-BILSTEIN?_trkparms=72%253A1171%257C65%253A12%257C39%253A1&_dmpt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&_sacat=6030&_trksid=p4506.c0.m245&_pgn=1 Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 mercg w 100% masz racje ,pomysle nad tym. Ps.tłumik już płynie:) Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 a jaki tłumik zamówiłeś :?: tylko ostatni z końcówką czy jeszcze coś ? Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_GT Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 hehe.... musisz sobie mocniejsze pasy kupić.. podejrzewam że latałeś momentami po połowie kabiny.. Cytuj auta z jajami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Bałem sie dalej wjechac bo bylismy tylko moim autem i nie było by komu go wyszarpac w razie czego,ale tenisówki mokre i tak miałem skubany dalej nie chciał jechac :evil: fajne miejsce chocta tam zlota zrobimy Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 4 Czerwca 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 no Paweł , rozkręcasz sie , fajne foty :-P chyba damy je na Pickupa maja ;-) co ty na to :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 no Paweł , rozkręcasz sie , fajne foty :-P chyba damy je na Pickupa maja ;-) co ty na to :?: Dzięki Sebek ;-) Jezeli uważasz że fotki moga byc to oczywiscie ze zgłaszam kandydaturę :-D Wysegreguj cos: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Wielkie dzieki Sebek, fajnie zrobione :-D Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 9 Czerwca 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 to ja dziekuje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 gratki dla odwagi i fantazji ;-) !!!! Świetne !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Bałem sie dalej wjechac bo bylismy tylko moim autem i nie było by komu go wyszarpac w razie czego,ale tenisówki mokre i tak miałem Obrazek Obrazek skubany dalej nie chciał jechac :evil: Obrazek fajne miejsce chocta tam zlota zrobimy sprawdziles czy nie masz emulsji w mostach ? ;-) Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Nie mercg nie sprawdzałem,jakies wskazówki? Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 22 Czerwca 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 odpowietrzenia mostów są wyprowadzone dość wysoko więc chyba nie ma potrzeba się martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 późno ale... fajne foty Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi