Eazy Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Jak w temacie - proponuję kolejną włóczęgę :-) Tym razem 17.03.2012 (jeżeli komuś nie pasuje możemy spróbować tydzień później 24.03.2012). Liczę na to, że będą już wiosenne roztopy i w końcu będzie można zażyć błotnych kąpieli :twisted: Tradycyjnie już rozpoczynam listę: 1. Eazy 2. .... Wszelkie pytania, sugestie, etc, etc, proszę umieszczać poniżej i będę na bierząco aktualizował temat :-) Tak więc bez 'krempacji' - zapisywać się ;-) Im nas więcej tym weselej :mrgreen: Fajnie by było powtórzyć (albo przebić!) naszą pierwszą włóczęgę, gdzie zjechało się nas jakieś 7 aut :-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 I znów zapomniałeś o mnie :twisted: . Co do terminu, to gdzieś za tydzień będę mógł potwierdzić termin. A i kupiłem kamerkę, taką jaką polecił mi MKmario, więc będzie pełna dokumentacja Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 I znów zapomniałeś o mnie :twisted: .Co do terminu, to gdzieś za tydzień będę mógł potwierdzić termin. A i kupiłem kamerkę, taką jaką polecił mi MKmario, więc będzie pełna dokumentacja No to teraz dach murowany... :twisted: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Czyli wstępnie mamy: 1. Eazy 2. Misiek69 3. MKmario 4. ... No będzie się działo Może i ja jakąś kamerkę kupię :-P miałem dobre miejsca na ostatnim pokazie kaskaderskim :mrgreen: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 miałem dobre miejsca na ostatnim pokazie kaskaderskim A gdzie kasa, za miejsca w loży??? Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 dopisz mnie ... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 miałem dobre miejsca na ostatnim pokazie kaskaderskim A gdzie kasa, za miejsca w loży??? Usmażę Ci kiełbachę na ognisku po następnej włóczędze i będziemy kwita :mrgreen: Drug - z całą przyjemnością ;-) 1. Eazy 2. Misiek69 3. MKmario 4. Drug 5. ... Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Usmażę Ci kiełbachę na ognisku po następnej włóczędze i będziemy kwita Ty się odczep od mojej kiełbasy. Dosyć już takich tematów. :-P Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Tak tak, lepiej nie zaczynać... 8-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Dosyć już takich tematów. :-P Wiadomo :lol: Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Super foty i niezła impreza :-D Tylko moim RAMem nie miałbym tam czego szukać :-P Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Tylko moim RAMem nie miałbym tam czego szukać oj tam oj tam - powciagal bym cie na linie wszedzie tam gdzie bylo by ciezko :twisted: Biorąc pod uwagę brak liftu i szosowe opony to pewnie byłoby... wszędzie? :-P No i z przodu nie mam haka, żeby linę zaczepić ;-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 No i z przodu nie mam haka, żeby linę zaczepić ach te RAM-y... :roll: ;-) Po prostu RAM radzi sobie w każdych warunkach, więc producent stwierdził, że taki hak jest zbędny :mrgreen: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Fajne foty!! Podobało mi się. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemmy Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 No nieźle, pół trasy na wyciągarce. Lina aż czerwoności rozgrzana... Cytuj Ram4x4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Jak dobrze pójdzie to latem mój D22 dostanie zawias Calmini i będzie można na takich nieco cięższych imprezach pośmigać ;-). Na fotkach nie widzę seryjnych aut więc chyba dobrze zrobiłem że nie pojechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Wracając do tematu.....Eazy, możesz mnie dopisać do listy :-D Cytuj RAM 1500 SPORT 5,7 HEMI 4x4 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Super :git: Mam tylko nadzieję, że nikt się nie wykruszy ;-) 1. Eazy 2. Misiek69 3. MKmario 4. Drug 5. Przemo 6. ... Wygląda to coraz lepiej Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja mam już kamerkę, więc będzie pełna dokumentacja :-) . Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 25 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja tez jestem chętny, ale swoją 100 % deklaracje złożę jak będziemy bliżej terminu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja mam już kamerkę, więc będzie pełna dokumentacja :-) . Dasz mi kamerkę, a ja będe jechał za Tobą. :mrgreen: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja mam już kamerkę, więc będzie pełna dokumentacja :-) . Dasz mi kamerkę, a ja będe jechał za Tobą. :mrgreen: Nie ma problemu. Mam dwie. Mam tylko mały problem, bo nie wiem jak połączyć te wszystkie pliki w jedną całość. Mario! Może jakaś podpowiedź. Plizzz. Kamerki takie same jak Twoje. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Misiek69, widze że masz windowsa tam jest taki program jak movie marker, zrzucasz te pliki do tego programu i je łączysz,przycinasz itp. Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Misiek69, widze że masz windowsa tam jest taki program jak movie marker, zrzucasz te pliki do tego programu i je łączysz,przycinasz itp. Ok. Popatrzę. THX Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 masz tutorial ;-) http://www.youtube.com/watch?v=VDnuxZFi-kc Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi