BULION Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Pozbiarałem troche informacji na temat Toyoty Tundry i proponuje wstawić je na nasz portal ;-) ;-) :-) :-) Przeszukałem cały internet i nieudało mi się znależć danych technicznych toyoty.Proszę o jakąś wskazówkę!Będę dale szukał narazie dam w załączniku to co mam.Wymaga korekty ze strony specjalistów. :-D Prosze podac e-mail bo rozszerzenie (cośtam) nie jest dozwolone-wysle na niego ten tekst. Cytuj Gdy 18 zdobędę to tundra na moim parkingu będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Przeszukałem cały internet myślałem, że tylko chuck norris tego dokonał. tutaj masz wszystkie dane: http://www.toyota.ca/toyota/en/vehicles/tundra/specifications/dimensions Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULION Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 To teraz pare poprawek i gotowe dzięlki. Cytuj Gdy 18 zdobędę to tundra na moim parkingu będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Bulion, konsultuj z nami wstawianie ankiet, bo całkiem nie wiem o co chodzi Ci z tą ankietą. Powstrzymuj się od zaśmiecania forum. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULION Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ok, przepraszam. Cytuj Gdy 18 zdobędę to tundra na moim parkingu będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi