mercg Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 jak tam ranne odpalanie taczki ?? któryś poległ ? Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja miałem trochę obaw (pierwsza zima z RAMem) ale jak do tej pory odpala absolutnie bez najmniejszych problemów i za pierwszym razem :-) Akumulator trochę 'zdechnięty' i słabo kręci ale 3-4 obroty i zaskakuje :-) Najpoważniejszy test przeszedł dziś rano - u mnie było w nocy -27 a rano RAM odpalił za pierwszym razem :-) Mam nadzieję, że będzie tak dalej :-) Auto cały czas 'pod chmurką' :-) Tfu, tfu, tfu, 3 kroki do tyłu i pukam w niemalowane :kasztan: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 rano -23 odpal od pierwszego razu :)....dobrze ze mi padl akumulator przed zima i to jeszcze przed sklepem motoryzacyjnym, moj dodge ma dusze wiedzial kiedy mi powiedziec o aku hihi :)...wiec zima mi nie straszna, nawet temp dostaje szybciej jak passat zony :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 u mnie rano tez odpalil od pierwszego kopa , ale odezwala sie rolka prowadząca pasek , rzegotało z 3-4 min dopuki nie zagrzal sie silnik acha , grzalke wlaczam na pol godziny przed wyjazdem , natomiast aku potraktowalem prostownikiem z lidla :mrgreen: , tak wiec , po takich zabiegach odpali chyba kazde auto ;-) Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 ale odezwala sie rolka prowadząca pasek , rzegotało z 3-4 min dopuki nie zagrzal sie silnik Łożysko Ci w rolce siada, tydzien temu wymieniałem u siebie, 5minut roboty. Rdze wymienić bo jak pyknie to może oberwac tulejkę prowadzącą. Koszt 150zl. Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 ale odezwala sie rolka prowadząca pasek , rzegotało z 3-4 min dopuki nie zagrzal sie silnik Łożysko Ci w rolce siada, tydzien temu wymieniałem u siebie, 5minut roboty. Rdze wymienić bo jak pyknie to może oberwac tulejkę prowadzącą. Koszt 150zl. gdzie kupiles ? ASO ? Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 gdzie kupiles ? ASO ? Sklep Mustang (rzut beretem ode mnie :) ) http://www.mustangtrading.pl/ofirmie.html Maja od reki, śrubę ze starego zostaw bo nie ma w komplecie! Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 gdzie kupiles ? ASO ? Sklep Mustang (rzut beretem ode mnie :) ) http://www.mustangtrading.pl/ofirmie.html Maja od reki, śrubę ze starego zostaw bo nie ma w komplecie! Niech Bóg w dzieciach ... ;-) , wlasnie zamowilem , nie maja samego napinacza , ale bedzie na wtorek dzieki Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Spoko ;-) ale z dzieciakami to przegiąłeś :pala: mi poszła sama rolka bez napinacza ta dolna. Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisuk Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 U mnie dzis rano -22 ale obydwa i Jeep i GMC odpalily od kopa , tak trzymac :-) Cytuj Był: XJ 96' 4.0 HO, NP 242, BFG AT, Mangels, 3" Był: WJ Laredo 04' 4.0 2" Jest: Jeep GrandCherokee ZG 97 4.0 Jest: GMC Sierra 04' 5.3 V8 Vortec 300KM Flowmaster 6" lift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 U mnie nowa bateria. Odpala bez problemu, tylko przez pierwsZe sekundy wspomaganie kierownicy nie pracuje. To normalne ?? Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 U mnie nowa bateria. Odpala bez problemu, tylko przez pierwsZe sekundy wspomaganie kierownicy nie pracuje. To normalne ?? Pompa musi pewnie chwile rozruszać zgęstniały płyn. U mnie na przykład wolniej odbija pedał sprzęgła,przez pierwszą chwilę ciężej też wchodzą biegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 U mnie nowa bateria. Odpala bez problemu, tylko przez pierwsZe sekundy wspomaganie kierownicy nie pracuje. To normalne ?? mi tez wspomaganie chodzi przez pierwsze paredziesiat sekund przy tych temp z rana (po nocce) chodzi kiera ciezko Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 a u mnie na razie wszystko oki, dzis po drodze do pracy za to odnotowalem -32F :roll: No u mnie ledwo -20 nad ranem. 15 stopni różnicy a odległość niewielka... :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 F czy C? Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 dzis mechanior wydal werykt , - pompa wspomagania do wymiany , ale - dolal atf-3 , troche pojezdzilem , odpowietrzylo sie i narazie ok 8-) zimno , metal sie kurczy , plyn ucieka :mrgreen: nieubłagalnie zbliza sie termin wymiany maglownicy na nową , ma ktos kontakt na paczke zza wody ?? Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisuk Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 mercg, znajomy wysyla pod koniec miesiaca Tahoe z USA, moge Ci dac namiary na niego to moze Ci wrzuci do auta Cytuj Był: XJ 96' 4.0 HO, NP 242, BFG AT, Mangels, 3" Był: WJ Laredo 04' 4.0 2" Jest: Jeep GrandCherokee ZG 97 4.0 Jest: GMC Sierra 04' 5.3 V8 Vortec 300KM Flowmaster 6" lift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 No to musiało boleć :-| Zjechał śnieg sam z dachu, czy ktoś tak inteligentnie dach odśnieżał? Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Mam nadzieję, że masz AC :-| Trochę lipa ale wszystko 'do wyklepania' ;-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 mam AC wiec bedzie dobrze, poki co nie zamierzam nic z tym robic... Jak to nic? Kasę trzeba z AC wziąć :mrgreen: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Oj Mario! To Ty nie czytałeś przygód Bulteriera z lodem? Jak mu zleciał z dachu kawał 5-cio kilogramowej bryły? Cza się óczyć na błędach innych, nie na swoich ;-) Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Oj Mario! To Ty nie czytałeś przygód Bulteriera z lodem?czytalem czytalem, ja poprostu chcialem sprawdzic czy eF spokojnie moze przyjac na czapke tone sniegu 8-) Dobre :-) :-) Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 MKmario, Test dachu - tfu - czapki eFa - myślę że zaliczony :-D Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 nowy lakier na was czycha - no - jak pisałem - czysty niewygląda :-) ;-) Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Mario! Muszę Ci się przyznać, że to jest jeden z niewielu egzemplarzy 150, który mi się podoba. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi