Stebel Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Mialem dzis super dzien i chcialem sie podzielic: Nawet eFka sie zalapala :-D Cytuj www.stebel.com.pl
AdAm Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Pięknie! Pierwsza część super i decha i muzyka. Brawo! Jak mi się chce jechać gdzieś pośmigać na desce. Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-| OT A może zorganizujemy jeden dzień spot śnieżny narciarsko-snowboardowy np na Kasprowym? Oczywiście dla tych co w PL. Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4
Magdoc Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Stebel, - pozazdrościć - Brakuje jak przesiadasz się do wranglera :-D ;-) Cytuj Jeep V8 WJ
Misiek69 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Pięknie! Pierwsza część super i decha i muzyka. Brawo! Jak mi się chce jechać gdzieś pośmigać na desce. Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-| OT A może zorganizujemy jeden dzień spot śnieżny narciarsko-snowboardowy np na Kasprowym? Oczywiście dla tych co w PL. Ja się piszę. Jak nie na kasprowym, to może żeby było bliżej na Bełchatowie? Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!!
WojtRybnik Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Gdzie Snowboarding Stebel ?? W Squaw ??? Druga część z moto, widoki nie z tej ziemi !!! Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006
Eazy Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Bajka :git: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
Administrator Sebastian O. Opublikowano 3 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Fajny ten dzień :-P Cytuj
dejwitt Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 decha decha decha :) z atydzien jade do bialki tatrzanskiej na caly week :) jupiiii, decha rulez :)))))))))) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
Stebel Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Brakuje jak przesiadasz się do wranglera :-D ;-) Haha wiem wiem... Ale wrangler chwilowo unieruchomiony. ;-) [ Dodano: 2012-02-03, 08:27 ] Gdzie Snowboarding Stebel ?? W Squaw ???Druga część z moto, widoki nie z tej ziemi !!! Deska w Heavenly Ski Resort....Squaw jest po drugiej stronie jeziora tahoe...troche dla mnie za daleko. Zreszta Heavenly jest duzo lepsze od Squaw w zasadzie pod kazdym wzgledem. Heavenly zostawia w tyle wszystkie osrodki narciarskie w okolicy Tahoe. A co do widokow...Mysle ze ta fotka wszystko wyjasni: Cytuj www.stebel.com.pl
AdAm Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 decha rulez :)))))))))) jeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4
v8city Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 dla STEBEL'a dzień jak codzień - zamiotłeś mnie widokami - decha czad ! Muzyczka (sandman) idealnie pasuje na mój gust...a WIDOKI ! ! ! na moto - lepiej być nie może ! pozytywnie ! zazdrościć : ) ! Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab
prawy Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Rewelcja ! Extra dzień ! Cytuj www.tmtwentylacja.pl
Magdoc Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Haha wiem wiem... Ale wrangler chwilowo unieruchomiony. ;-) Znów coś motasz ? Cytuj Jeep V8 WJ
Stebel Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Haha wiem wiem... Ale wrangler chwilowo unieruchomiony. ;-) Znów coś motasz ? teraz reanimuje przedni most...po raz ostatni! Zbieram czesci do grubszego motania...D60/14bolt, nowy zawias i kola w okolicach 40"...ale to najwczesniej dopiero latem. Cytuj www.stebel.com.pl
Rekomendowane odpowiedzi