Stebel Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Mialem dzis super dzien i chcialem sie podzielic: Nawet eFka sie zalapala :-D Cytuj www.stebel.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Pięknie! Pierwsza część super i decha i muzyka. Brawo! Jak mi się chce jechać gdzieś pośmigać na desce. Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-| OT A może zorganizujemy jeden dzień spot śnieżny narciarsko-snowboardowy np na Kasprowym? Oczywiście dla tych co w PL. Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Stebel, - pozazdrościć - Brakuje jak przesiadasz się do wranglera :-D ;-) Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Pięknie! Pierwsza część super i decha i muzyka. Brawo! Jak mi się chce jechać gdzieś pośmigać na desce. Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-| OT A może zorganizujemy jeden dzień spot śnieżny narciarsko-snowboardowy np na Kasprowym? Oczywiście dla tych co w PL. Ja się piszę. Jak nie na kasprowym, to może żeby było bliżej na Bełchatowie? Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Gdzie Snowboarding Stebel ?? W Squaw ??? Druga część z moto, widoki nie z tej ziemi !!! Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Bajka :git: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 3 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Fajny ten dzień :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 decha decha decha :) z atydzien jade do bialki tatrzanskiej na caly week :) jupiiii, decha rulez :)))))))))) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stebel Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Brakuje jak przesiadasz się do wranglera :-D ;-) Haha wiem wiem... Ale wrangler chwilowo unieruchomiony. ;-) [ Dodano: 2012-02-03, 08:27 ] Gdzie Snowboarding Stebel ?? W Squaw ???Druga część z moto, widoki nie z tej ziemi !!! Deska w Heavenly Ski Resort....Squaw jest po drugiej stronie jeziora tahoe...troche dla mnie za daleko. Zreszta Heavenly jest duzo lepsze od Squaw w zasadzie pod kazdym wzgledem. Heavenly zostawia w tyle wszystkie osrodki narciarskie w okolicy Tahoe. A co do widokow...Mysle ze ta fotka wszystko wyjasni: Cytuj www.stebel.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 decha rulez :)))))))))) jeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 dla STEBEL'a dzień jak codzień - zamiotłeś mnie widokami - decha czad ! Muzyczka (sandman) idealnie pasuje na mój gust...a WIDOKI ! ! ! na moto - lepiej być nie może ! pozytywnie ! zazdrościć : ) ! Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Rewelcja ! Extra dzień ! Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Haha wiem wiem... Ale wrangler chwilowo unieruchomiony. ;-) Znów coś motasz ? Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stebel Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Haha wiem wiem... Ale wrangler chwilowo unieruchomiony. ;-) Znów coś motasz ? teraz reanimuje przedni most...po raz ostatni! Zbieram czesci do grubszego motania...D60/14bolt, nowy zawias i kola w okolicach 40"...ale to najwczesniej dopiero latem. Cytuj www.stebel.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi