Szary Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam. Z nadejściem mrozów pojawił sie problem z czujnikami parkowania. Teraz nie można im ufać. Przy cofaniu, kiedy nie ma przeszkody za autem jest ciągły sygnał, czyli tak jakby było coś za autem w odległości (jeśli dobrze pamiętam z instrukcji) ok 30cm. Przyszło mi do głowy że to może wina ogromnej ilości pary wydobywającej sie z rury wydechowej. Jest tak gęsta, że czujniki odbierają ja jako przeszkodę. Czy to wogóle możliwe ? Czy po prostu czujniki nie wytrzymały mrozu ? Cytuj TOYOTA HILUX 2.5 '09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpawel76 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 ... nie myśle aby to była wina pary ( czytaj spalin) ja mam rure w bok skierowaną (butle z gazem pod paką umieszczone) i też mi tak piszczą inna rzecz ze to nie orginały ,zakładalem podróbki ale te z najwyższej półki - trzeba sie przyzwyczaić lub żone ścignąć niech patrzy :-D Cytuj Toyota Tundra 5,7 SR5 TRD OFF ROAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi