Piotreq Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Czesc, od dluzszego czasu przymierzam sie do pickupa (Dodga Rama) moze za jakis czas zaprezentuje :) Poki co zostaje wierny mojemu Jeepowi GC. pozdrawiam Cytuj FCUK FUEL ECONOMY! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Siemka!!! Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darus0 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Czesc, Hejo, hejo nick znajomy z www.moparcars.pl Ja też poszukuję Rama..... Cytuj Był Dodge RAM 5,7 HEMI 07r Jeep Grand Cherokee 5,2 97r Chrysler T&C 3,8 05r 501788039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witamy :-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Czesc, Hejo, hejo nick znajomy z www.moparcars.pl Ja też poszukuję Rama..... hehe zgadza sie, jaki to internet maly :) mi sie nie spieszy, mam jasno okreslony cel i jak sie trafi to bankowo sie pochwale ;) Cytuj FCUK FUEL ECONOMY! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Piotreq, Prawie bieszczady witają :-D Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 :witka: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 31 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witamy na forum, zerknij na mojego linka w ogłoszeniu, teraz się reklamuję :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witamy na forum, zerknij na mojego linka w ogłoszeniu, teraz się reklamuję :mrgreen: dzieki za zaineresowanie jednakze szukam czegos mocniejszego ;) konkretnie rozgladam sie za SRT10 z 2005/6 roku ewentualnie jak nie znajde to bede szukal 5,7 z tych rocznikow Cytuj FCUK FUEL ECONOMY! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Olkusz WITA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi