BURDY Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Czy zna ktoś rozmiar oryginalnych głośników w przednich drzwiach w Ramie z 2005 roku ? jeden mi się zesrał i muszę kupić nowe- wolałbym uniknąć dwukrotnego ściągania tapicerki ze względu na porę roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Hej! Do swojego RAMika zamawiałem głośniki 6x9" http://allegro.pl/6x9-5174 - w tej kategorii możesz coś znaleźć dla siebie, dodam, że ściąganie tapicerki to prosta robota, sam bez nerwów (a dość niecierpliwy jestem) poradziłem sobie ze ściągnięciem tapicerki i założeniem jej bez uszkodzeń :-D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Hej! Do swojego RAMika zamawiałem głośniki 6x9" http://allegro.pl/6x9-5174 - w tej kategorii możesz coś znaleźć dla siebie, dodam, że ściąganie tapicerki to prosta robota, sam bez nerwów (a dość niecierpliwy jestem) poradziłem sobie ze ściągnięciem tapicerki i założeniem jej bez uszkodzeń :-D Pozdro To wy macie tapicerkę na drzwiach? :shock: :shock: :shock: U mnie tylko świeci się kawał plastiku. Sorry za OT. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 drug, tak nazywam "boczek drzwi" czy plastikowy czy z materiału czy ze skóry... : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BURDY Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 tak, ja też miałem na myśli ten "kawał plastiku" :) Jonko pytam o oryginały bo nie chcę nic rzeźbić, zwłaszcze że na oryginalnych głośnikach całkiem przyzwoitą akustykę mają drzwi, dobre głosniki mogłyby jeszcze trochę poprawić tą sytuacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 @Burdy , pytales z zuzcar ? Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi