v8city Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Od jakiegoś czasu zauważam, ze autko przy zapalaniu kręci o jakąś sekundę (obrót jeden) dłużej... oddałem do magika, powiedział, że rozrusznik tak padnięty, że nie wiadomo czy jeszcze pochodzi trochę... zorganizowałem regeneracje - zależy mi na czasie ... ale teraz tak myślę, że może pitoli tak bo się nie zna - jak to sprawdzić ... a obawy moje wynikają z tego że... (sprawdźcie temat niżej) http://pickupklub.pl/viewtopic.php?p=28236#28236 Gość chyba nie ogarnia tematu - oddałem bo to znajomy znajomego itd... ehh mechaniory.. [ Dodano: 2012-01-19, 22:07 ] Hej, Więc moje obawy były niepotrzebne. Rozrusznik cudem się nie rozleciał w czasie pracy. w środku był cały wyrobiony. Teraz auto pali o NIEBO lepiej. Nie było "od ręki" nowego więc gostek z serwisu wstawił wszystkie nowe bebechy i śmiga lepiej jak nowy : )! zrobił to przy mnie na miejscu w 30 min :/ policzył dokładnie 10 zł za minutę pracy :D ;) na częściach BOSCH. temat do zamknięcia. Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab
Rekomendowane odpowiedzi