v8city Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Od jakiegoś czasu zauważam, ze autko przy zapalaniu kręci o jakąś sekundę (obrót jeden) dłużej... oddałem do magika, powiedział, że rozrusznik tak padnięty, że nie wiadomo czy jeszcze pochodzi trochę... zorganizowałem regeneracje - zależy mi na czasie ... ale teraz tak myślę, że może pitoli tak bo się nie zna - jak to sprawdzić ... a obawy moje wynikają z tego że... (sprawdźcie temat niżej) http://pickupklub.pl/viewtopic.php?p=28236#28236 Gość chyba nie ogarnia tematu - oddałem bo to znajomy znajomego itd... ehh mechaniory.. [ Dodano: 2012-01-19, 22:07 ] Hej, Więc moje obawy były niepotrzebne. Rozrusznik cudem się nie rozleciał w czasie pracy. w środku był cały wyrobiony. Teraz auto pali o NIEBO lepiej. Nie było "od ręki" nowego więc gostek z serwisu wstawił wszystkie nowe bebechy i śmiga lepiej jak nowy : )! zrobił to przy mnie na miejscu w 30 min :/ policzył dokładnie 10 zł za minutę pracy :D ;) na częściach BOSCH. temat do zamknięcia. Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi