kucaro Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 A czy moze ktoś z szanownego grona porusza sie takim wynalazkiem jak CHRYSLER 300C / Dodge Magnum ? Znalazlem nawet jednego w dieslu: http://allegro.pl/chrysler-300c-srt-2006-3-0-crd-i2054908338.html i jednego z napedem 4x4 http://otomoto.pl/dodge-magnum-bdb-stan-4x4-C22298824.html wychodziły takie wersje ? Niedługo podbono Lancia będzie taka: Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemmy Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 A czy moze ktoś z szanownego grona porusza sie takim wynalazkiem jak CHRYSLER 300C / Dodge Magnum? wychodziły takie wersje ? Ja się poruszałem. Wszystkimi Chryslerami 300C ale żadnym Dodgem Magnum. Najfajniejsza oczywiscie wersja SRT-8 - ale mały prześwit i bak. Praktyczna 3.0 CRD. I ona, i 5.7 były - krótko - w odmianie 4x4 i touring (z ultraniskimi bocznymi szybkami). Mam wielki sentyment do tego modelu... Pozdro Cytuj Ram4x4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 300c jest po prostu ładny, pomimo swojego wieku wciąż zwraca na siebie uwagę. Lancie Theme oglądałem już w salonie, bardziej upiększona wersja 300c, ale za to wnętrze robi robote. Materiały użyte do wykończenia deski są godne klasy wyższej. Naprawdę ładne, nietuzinkowe auto :) Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 a ile to pali ? Ile zdąży czy mozna to jakoś ogarnąć albo zagazować ? Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi