JBednarczyk Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 http://motoryzacja.interia.pl/samochody/producenci/news/amerykanie-dostana-pickupa-z-dieslem,1745493 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Samonośna konstrukcja w pickupie ? Koniec świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Dlaczego mam wrażenie, że ta nowa "DlaKota" będzie przypominać Fiata Doblo Pickup... :kasztan: BTW nowy Chevy Colorado (vel Isuzu D-Max) też ma być oferowany w Stanach z dieslem 2.8... Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 13 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 A ja się spytam, kiedy ta Dakota będzie oferowana w Europie jako Fiat Dakota, z silnikam diesla i dobra cena może namieszac na naszym rynku, bo auto nie jest udziwnione mi się podoba. Była by to dobra konkurencja dla Navary, L200 , czy nawet AMAROK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemmy Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Niewielka strata. Dakota sprzedawała się w Stanach w śladowych ilościach - 13 tys/rok W segmencie "małych pikapów" rządzi tam Toyota Tacoma - 106 tys/rok. Następny - Ford Ranger 55 tys/rok. Samonośna konstrukcja w pickupie ? Koniec świata. Honda Ridgeline - sprzedaje się lepiej niż Dakota. A ja się spytam, kiedy ta Dakota będzie oferowana w Europie, bo auto nie jest udziwnione mi się podoba. Ta na zdjęciu to już nieprodukowana Dakota z 2005-2008 r. Pozdro Cytuj Ram4x4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 13 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 No tak, wszystkowiedzący Lemmy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemmy Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 No tak, wszystko wiedzący Lemmy ;-) Wszystkowiedzący :lol: Całą tę wiedzę oddałbym za sześć liczb z najbliższego Lotto. ;-) Cytuj Ram4x4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 No tak, wszystko wiedzący Lemmy ;-) Wszystkowiedzący :lol: Całą tę wiedzę oddałbym za sześć liczb z najbliższego Lotto. ;-) 4,12,13,34,36,40 ... połowa dla mnie. :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi