v8city Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Panowie, Czy ktoś już kiedyś z was motał lifta w RAMie II Gen ? Zostałem poproszony o wrzucenie tego tematu -nietechniczny komputerowo koleszka kupił drugiego rama do zmoty lekkiej. III Gen jeździ na codzień, II gem na być wysoki i w lekki teren pojechać czasem. Gostek większość rzeczy robi sam i jest ogarnięty, woli jednak się upewnić co i jak. Mam mu też zamówić amory tył i przód oraz podwójne skrętu. Jakieś sugestie ? Jeśli macie instrukcję serwisową to też poproszę. Pozdrawiam i z góry dziękuję ! Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 13 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ja ma II generacje ale model 2500 i są różnice w zawieszeniu. Obecne opony to 315/75R16 , teraz daję podkładki 2 cale. tu masz stronkę z zawieszeniami do modelu 1500 http://www.summitracing.com/search/Part-Type/Suspension-Lift-Kits/Make/DODGE/Model/RAM-1500/Year/1994/Drivetrain/4WD/?page=1 Po weekendzie wstawię fotki jak wygląda z tymi podkładkami 2 cale, kupiłem gotowe z US ale okazało się że do modelu 2WD, teraz wytoczyłem z aluminium, cenowo materiał wyszedł 380 zł więc drogo. Zmieniłem też amory na Rancho RS9000XL z regulacja twardości resorowania. mam pojedynczy amor skrętu i do opon 35 cali raczej wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi