Sebsa Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam Kolegów, parę dni temu wybrałem się pierwszy raz w las moim Tytkiem , rezultat do przewidzenia- pęknięty przedni zderzak:) miałem go skleić ale chyba odpuszczę i pokuszę się o off roadowy ,w związku z tym pozwoliłem sobie na wrzucenie tematu i mam pytanie - ktoś wie jak ugryźć sprawę taką? coby nie drogo a dobrze było, na oryginał mnie nie stać niestety... wszelaka pomoc bardzo mile widziana:) pozdrawiam serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Poszukaj w okolicy warsztatu zajmującego się przeróbkami terenówek. Sporo warsztatów buduje zderzaki na zamówienie pod konkretne potrzeby klienta. Jakościowo są lepsze od oryginałów i sporo tańsze. Jedyny minus to brak homologacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 http://www.4x4og.pl/ Proszę bardzo, blisko Ciebie. Sam w najbliższym czasie będę tam wstawiał mojego Gumisia, na skrzyneczkę z podstawą pod lebiodkę. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebsa Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Dzięki, stronę zwiedziłem, na pewno zadzwonię:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalPasja Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jeśli coś pod teren to mamy projekt do d22 Służymy pomocą :) Cytuj XJ 98, lift 7,5 RE Mickey T MTZ 35' Profesjonalne Wyposażenia Off Road www.metalpasja.pl kontakt@metalpasja.pl 72 88 666 46 // 886 908 677 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi