Jonko Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witam! Będę niedługo zakładał gazownie do Granda Cherokee 4.7, silnik Wam dobrze znany a i też sądzę, że znajdzie się może ktoś na tym forum który ma WJ z takim silnikiem, dlatego jeśli ktoś byłby w stanie doradzić jakiej firmy gazownie mam założyć do WJ to proszę o jakieś dobre rady : ) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 ja mam gazownie brc i wku**wia mnie, bo jak jest mniej niz polowa gazu w zbiorniku, przy max wdepnieciu, gaz sie rozlacza. Ale, ze na codzien jezdzi tym moja zona, a ona nie wciska to mam to w d... Druga wada to maly zasieg - zbiornik w kole, wchodzi ok 60l. Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wysłany: Dzisiaj 22:50 ja mam gazownie brc i wku**wia mnie, bo jak jest mniej niz polowa gazu w zbiorniku, przy max wdepnieciu, gaz sie rozlacza Pit a jakie masz tryski i reduktory? bo to prawdopodobnie one nie wyrabiają. Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 W RAMie mam BRC z wtryskiwaczami keihna i sobie bardzo ale to bardzo chwalę, natomiast każdy samochód inaczej znosi niektóre instalacje. W Cherokeekim myślałem o butli w koło zapasowe, chyba, że jest możliwość upchania jej gdzieś pod samochód. Lokalny gazownik doradza mi Prinsa albo BRC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Princa bym nie brał, brc albo staga, dobre reduktory 2sz. np.KME gold,-wtryski Hana 2000 no i miedz 8mm Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Jonko - przecież Dodge i Jeep to praktycznie te same silniki :-) Ja mam Prins'a ale kiepsko u nas z serwisem - mało zakładów to robi bo instalacja droga. BRC tak samo dobre a tańsze i więcej serwisów. Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ja mam w moim dodgu 4,7 i mam instalacje BRC, butla w miejscu koła i nie narzekam... Ładnie sie spisuje, jedyny problem to zdarzy mu się przełączyc na benzyne przy pełnym dociśnięciu gazu, ale to tez nie zawsze... Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 wzial bym staga, stosunkowo tansza instalacja niz brc ....za to ma duzo, bardzo duzo mozliwosci ustawiania i nprogramowania, i naprawde dobrze sie sprawuje u mnie po owczesniejszym odpowiednim dobraniu wtryskiwaczy i reduktora :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ja mam STAG 300 i jestem zadowolony. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja mam: I daje rade. Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi