dejwitt Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Szukam dobrego zderzaka w chromie do mojej kruszynki, bo rdza na starym poturbowanym zderzakku wyglada przeokropnie. I tych w bardzo dobrym stanie jest jak na lekarstwo, ale sa dwa z nowego modelu Dodga na allegro, powiedzcie mi bedzie ten nowy zderzak pasowac do mojej kruszynki? Czy może miedzy modelami jest roznica szerokości i mocowań zderzaka? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Popatrz na jeden i drugi z profilu auta, różnia się. Napewno bez rzezby by się nie obyło. Ja dałem do oklejenia czarną folią w połysku, wygląda nawet lepiej niż w chromie,robiłem rok temu i nadal wyglada bardzo dobrze, oferowali mi folię chrom ale wybrałem czarną. Oklej przedni i tylni na czerwono bardziej będzie przypominał SRT :mrgreen: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 bodano tylko ze tak jak jest mi sei bardzo podoba, a tylni zdrzak nie nadaje sie nawet do klepania, makabra znim , teraz wylazla juz rdza na calym zderzaku i niszczy wyglad calego samochodu, dlatego chce kupic caly nowy najlepiej(albo uzywany bez znieksztalcen) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 :shock: :shock: :shock: teraz wylazla juz rdza na calym zderzaku Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ciekawe z jakiego powodu. Mój Gumiś starszy, ale prócz tego, że zderzak pogięty przezemnie, to właściwie wogóle rudej nie widać. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 ja zmasakrowalem zderzak w zeszlym roku, nic z tym nei robilem zaczal odapadac chrom i teraz juz jest paskudnie, pstrykne pozniej fote to sami zobaczycie jak to szpeci i dlaczego rdza jest :> Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Rdza musi prędzej czy pózniej wyleść, to zwykła stal pokryta chromem. Co innego jakby zderzak był z nierdzewki. Misiek może Twój jest. Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Nie wiem??? Jak wrócę do polski, to się przyjrzę, ale chyba nie. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 http://moto.allegro.pl/dodge-ram-02-09-zderzak-tylny-tyl-hak-i2054395334.html Powinien pasować. Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 dzieki wojtek ale udalo sie kupic nowke sztuke za 78 baksow :> Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi