Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbieżność Tundra 2007

Poszukuje danych potrzebnych do ustawienia zbieżności w.w samochodzie , na stacjach które odwiedziłem takowych nie posiadają a w ramach dbania o klienta odsyłają mnie do internetu w celu poszukiwania niezbędnych danych -- a więc poszukaj to Ci zrobimy ---a więc koledzy pomożecie?

nie wiem co jest trzeci raz wklejam temat i nic ale jakby sie powtórzył to sie nie gniewać

Toyota Tundra 5,7 SR5 TRD OFF ROAD

Opublikowano

spytaj w ASO. jak byłem ze swoją na przeglądzie to powiedzieli, że mogą zrobić pełen serwis - każdą naprawę.

Był Ram 2500 '97 Magnum

Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK

Opublikowano
a w ramach dbania o klienta odsyłają mnie do internetu w celu poszukiwania niezbędnych danych -- a więc poszukaj to Ci zrobimy

Szacun - z miejsca bym olał taki serwis :twisted:

Jeep V8 WJ

Opublikowano
Zbieżność Tundra 2007

Zadzwoń pod nr 509866559 lub 509949840.

To warsztat w którym niedawno ustawiali mi zbieżność.

Twierdzą, że mają świeżą, b. bogatą bazę danych.

Pozdro

Ram4x4fun

Opublikowano
Zbieżność Tundra 2007

Zadzwoń pod nr 509866559 lub 509949840.

To warsztat w którym niedawno ustawiali mi zbieżność.

Twierdzą, że mają świeżą, b. bogatą bazę danych.

a powiedz mi kolego jak zadzwonię to podzielą sie ta wiedzą czy będę musiał np. przejechać pól Polski na ustawienie kół -- się mi za bardzo nie chce ; a w aso nie byłem , byłem u "kowali" a oni mnie tak potraktowali co prawda wiele miejsc nie odwiedziłem bo czasu mało a myślę sobie ze pomożecie - na "lenia "sprawę” chce załatwić :)

Opublikowano
a powiedz mi kolego jak zadzwonię to podzielą sie ta wiedzą

Zadzwon i zapytaj, powiedz najlepiej im od razu że chcesz te dane wkleic na forum żeby i inni kowale mieli :mrgreen: W nagrodę obiecaj że im wyslesz smyczkę forumową :mrgreen:

Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.

Opublikowano

aso- pewnie sie tak skończy -ale dla mnie to strata czasu pewnie dniówki -dojazd robota itd ("kowali" mam pod ręka, postawie za płotem i zdziałają ) tak to bywa gdy jest sie zapracowanym i nie ma czasu np na " błyszczenie elokwencją " na forum gdy można po koleżeńsku nieś pomoc lub bez "piania " olać – ale co tam – Wybaczam starszyźnie ale aby mi to było PRZEDOSTATNI RAZ !

Opublikowano
Trzeba było kupić Rama to już bys miał te dane w kieszeni... :-P

..............no tak , z jednej strony masz racje ale z drugiej jeździć Ramem to jak jeździć Golfem ...dobra dobra żartuje . Jadę do aso sie obaczy co to będzie .

Aha widziałem na żywo ( co prawda w biegu ) nowego Rama powiem Wam ze to jest to ! nie ukrywam że nawet bez dopłaty bym sie zamienił :)

Opublikowano
...no tak , z jednej strony masz racje ale z drugiej jeździć Ramem to jak jeździć Golfem ...

Cytat miesiąca :kasztan: Ale z drugiej strony patrząc pod kątem serwisowania to coś w tym jest... :-)

Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:)

Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...