RAMIREZ Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Witam serdecznie. Kupiłem Rama 5.7 z 2007 roku Niestety z uszkodzonym tylnym mostem i mam problem żeby go zdobyć Mam nadzieję że koledzy z forum pomogą coś w tym temacie Życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Niestety z uszkodzonym tylnym mostem i mam problem żeby go zdobyć Jaki masz problem ze zdobyciem? http://allegro.pl/dodge-ram-1500-5-7-hemi-tylny-most-i2000908004.html Jesli ten został sprzedany dzwon do zuzcara on ma mase czesci których poprostu nie wystawia.Namiary na niego: http://allegro.pl/sklep/7174540_sklep-zuzcar Sprawdz jakie masz przelożenia żebyś wiedział o co pytać. Ps. Mosty w ramach są z zapałek wiec kup 1 w zapasie :mrgreen: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 :witka: TUTAJ prawdopodobnie dostaniesz to czego szukasz, a firmę polecam, bo nie tylko ja korzystałem z jej usług i to bardzo rzetelni ludzie. Są również na allegro, ale tylko z małą cząstką asortymentu, mimo, że jest bardzo pokaźny. :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Hehe, Bodano, spójrz na godzinę wysłania postu, o tym samym piszemy w tym samym momencie ... ale znowu byłeś ciut szybszy. :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 ale znowu byłeś ciut szybszy. Bo ja terminator jestem :mrgreen: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Witamy :-D Tak, jak pisali koledzy wyżej - ZUZCAR ma to czego Ci trzeba i ceny rozsądne ;-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAMIREZ Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dzięki wszystkim za odpowiedzi.Most którego szukam ma przełożenie 3.92 4x4 Obdzwoniłem już wszystkich z Allegro niestety nikt takiego niema,Zuzcar obiecał że coś wymyśli ale narazie nic sie nie pokazało.Dzwoniłem tez do serwis Darecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 2 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Olkusz WITA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dzięki wszystkim za odpowiedzi.Most którego szukam ma przełożenie 3.92 4x4 Obdzwoniłem już wszystkich z Allegro niestety nikt takiego niema,Zuzcar obiecał że coś wymyśli ale narazie nic sie nie pokazało.Dzwoniłem tez do serwis Darecki. a wiesz co dokładnie sie posypało? Prawdopodobnie talerz albo wałek atakujacy, auto wogóle jezdzi czy nie? Najlepiej zaciagnij do Dareckiego żeby rozebrał i ocenił co poszło. Jak wałek i talerz to proponuję sciągać z US http://www.ebay.com/itm/Dodge-Chrysler-Mopar-Plymouth-9-25-9-1-4-12-Bolt-3-92-Ring-Pinion-Gear-Kit-/390362288089?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3ADodge%7CModel%3ARam+1500&vxp=mtr&hash=item5ae367cfd9#ht_4473wt_1165 http://www.southernoffroad.com/dana-44-3-92-ring-and-pinion.html Kupno używanego mostu to kupno kota w worku, przerabiałem to kupiłem od zuzcara i po pół roku posypał się, okazało się wtedy że nie miał nawet blokady :evil: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAMIREZ Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dokładnie pęknięta jest obudowa mostu bo samochód dostał w koło,talerz i wałek jest ok zostawię bebechy jako części zamienne.Wczoraj dzwoniłem do faceta wystawiającego części na Allegro i powiedział że jestem 8 osobą pytającą się o most do Rama 1500 w tym dniu. Pewnie skończy się na Stanach,tyle że to min miesiąc czekania. Poszukam jeszcze tydzień na miejscu a jak nie to Ameryka. Mam nadzieję że uda mi się go połatać zanim zorganizujecie jakiś zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi