RAMIREZ Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Witam serdecznie. Kupiłem Rama 5.7 z 2007 roku Niestety z uszkodzonym tylnym mostem i mam problem żeby go zdobyć Mam nadzieję że koledzy z forum pomogą coś w tym temacie Życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku Cytuj
bodano Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Niestety z uszkodzonym tylnym mostem i mam problem żeby go zdobyć Jaki masz problem ze zdobyciem? http://allegro.pl/dodge-ram-1500-5-7-hemi-tylny-most-i2000908004.html Jesli ten został sprzedany dzwon do zuzcara on ma mase czesci których poprostu nie wystawia.Namiary na niego: http://allegro.pl/sklep/7174540_sklep-zuzcar Sprawdz jakie masz przelożenia żebyś wiedział o co pytać. Ps. Mosty w ramach są z zapałek wiec kup 1 w zapasie :mrgreen: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.
drug Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 :witka: TUTAJ prawdopodobnie dostaniesz to czego szukasz, a firmę polecam, bo nie tylko ja korzystałem z jej usług i to bardzo rzetelni ludzie. Są również na allegro, ale tylko z małą cząstką asortymentu, mimo, że jest bardzo pokaźny. :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
drug Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Hehe, Bodano, spójrz na godzinę wysłania postu, o tym samym piszemy w tym samym momencie ... ale znowu byłeś ciut szybszy. :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
bodano Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 ale znowu byłeś ciut szybszy. Bo ja terminator jestem :mrgreen: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.
Eazy Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Witamy :-D Tak, jak pisali koledzy wyżej - ZUZCAR ma to czego Ci trzeba i ceny rozsądne ;-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
RAMIREZ Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dzięki wszystkim za odpowiedzi.Most którego szukam ma przełożenie 3.92 4x4 Obdzwoniłem już wszystkich z Allegro niestety nikt takiego niema,Zuzcar obiecał że coś wymyśli ale narazie nic sie nie pokazało.Dzwoniłem tez do serwis Darecki. Cytuj
Administrator Sebastian O. Opublikowano 2 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam :-D Cytuj
bodano Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dzięki wszystkim za odpowiedzi.Most którego szukam ma przełożenie 3.92 4x4 Obdzwoniłem już wszystkich z Allegro niestety nikt takiego niema,Zuzcar obiecał że coś wymyśli ale narazie nic sie nie pokazało.Dzwoniłem tez do serwis Darecki. a wiesz co dokładnie sie posypało? Prawdopodobnie talerz albo wałek atakujacy, auto wogóle jezdzi czy nie? Najlepiej zaciagnij do Dareckiego żeby rozebrał i ocenił co poszło. Jak wałek i talerz to proponuję sciągać z US http://www.ebay.com/itm/Dodge-Chrysler-Mopar-Plymouth-9-25-9-1-4-12-Bolt-3-92-Ring-Pinion-Gear-Kit-/390362288089?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3ADodge%7CModel%3ARam+1500&vxp=mtr&hash=item5ae367cfd9#ht_4473wt_1165 http://www.southernoffroad.com/dana-44-3-92-ring-and-pinion.html Kupno używanego mostu to kupno kota w worku, przerabiałem to kupiłem od zuzcara i po pół roku posypał się, okazało się wtedy że nie miał nawet blokady :evil: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.
RAMIREZ Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dokładnie pęknięta jest obudowa mostu bo samochód dostał w koło,talerz i wałek jest ok zostawię bebechy jako części zamienne.Wczoraj dzwoniłem do faceta wystawiającego części na Allegro i powiedział że jestem 8 osobą pytającą się o most do Rama 1500 w tym dniu. Pewnie skończy się na Stanach,tyle że to min miesiąc czekania. Poszukam jeszcze tydzień na miejscu a jak nie to Ameryka. Mam nadzieję że uda mi się go połatać zanim zorganizujecie jakiś zlot Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi