Misiek69 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wszystkim Klubowiczom, Forumowiczom, oraz Gościom przeglądającym to forum składam życzenia Wszystkiego Najlepszego oraz Szczęśliwego Nowego Roku! Spełnijcie swe marzenia i niech pod każdym domem zaparkuje wyśniony Pick-Up. Nie będę pisał, że to mam być Ram, bo byłoby ich u nas za dużo, ale i tak wiecie wszyscy, że one rządzą . Ja właśnie wyjeżdżam na wczasy, śniegu w Alpach dosypało, więc będzie na czym jeździć. Zimówek nie kupiłem bo kolega JBednarczyk mi wykupił dwie i w Zuzcarze zostały im tylko dwie sztuki, więc nici z "alpejskiego" testu. Jeszcze raz pozdrówka, dla wszystkich. :raca: :raca: :raca: :raca: :raca: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 21 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Misiek, połamania nart, bo nóg to raczej nie życzę, szczęśliwej podróży. Ja tez życzę wszystkim zdrowych i wesołych świąt, śniegu pod dach Pickupa, worek prezentów, ja sobie zakupiłem amory na prezent ;-) , co byście się nie przejedli za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 MKmario, ja mam prawdopodobnie przedni wał do regeneracji/wymiany więc pewnie jakiś czas będę tylko 2WD :-D I pewnie wtedy napada 50 cm śniegu.... Wesołych, Zdrowych i Pogodnych Świąt dla wszystkich klubowiczów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wesołych Świąt życzę i ja, Jarząbek Wacław. :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarter Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Wesolutkich i spokojnych!!!!!!! :raca: Cytuj były trzy Jeepy (WG, XJ, YJ) - będzie RAM! "A pick-up truck is about individuality and this is why everybody in US has a truck" (BBC) ;););) www.MODERNPET.pl - Gwiazdy światowych rankingów karm dla psów i kotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Wesołych Świąt :-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 MKmario, ja mam prawdopodobnie przedni wał do regeneracji/wymiany więc pewnie jakiś czas będę tylko 2WD jest wyjscie - lezy taki wal u mnie z nowymi krzyzakami - chcesz? :roll: Akurat krzyżaki u mnie są ok. Mam natomiast spory, promieniowy luz w miejscu wysuwania się wału na długość podczas pracy zawieszenie. Przy 80 wibracji dostaje takich, że w środku ciężko jest rozmawiać, po zapięciu 4x4 cisza. Postaram się jutro zdjąć wał i się przejechać, jeżeli to będzie to, to odezwę się i jakoś się dogadamy :up: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zdrowych, spokojnych świąt spędzonych w gronie najbliższych Wam osób. Szalonej zabawy sylwestrowej i do siego rokuuuuu !!! Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Wesolych Świat zdrowych pogodnych w gronie rodziny:)))))))))) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Wszystkiego poPickupanego :-D Zdrowych, wesołych i wszelakich - super duty świąt 8-) Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Spokojnych Świąt for All :-D Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zdrowych, wesołych i przede wszystkim spokojnych Świąt :-) I oczywiście życzę każdemu, żeby znalazł pod choinką kluczyki do wymarzonego fullsize'a :-D Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemmy Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Niskiego kursu dolara, czystych Carfaxów, nieczystych myśli :twisted: pełnych baków i portfeli, no i spełnienia marzeń... czasami wystarczy jeden ruch ręką - bierzcie przykład z bohaterki http://www.wimp.com/winstruck/ pewnie teraz topi go w bagnach Everglades albo śmiga po bezdrożach Colorado :-D Cytuj Ram4x4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl3333 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zdrowych wesołych i spokojnych świąt i udanej zabawy sylwestrowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zdrowych wesołych rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia Panie i Panowie! Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 A mi na Wesołych Świąt Ram wyrzucił cały płyn z chłodnicy dołem. Mam nadzieję że to tylko przetarty przewód :-(. Całe szczęście olej czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Mnie też Dodzia w święta nie pocieszyła, większość trasy (300 km) zmagałem się z szarpiącymi biegami i z brakiem piątego biegu później przez jakiś czas znów było OK i po przejechanych następnych 50 km problem powracał, aktualnie jest wszystko w porządku pytanie czy RAMiki same się naprawiają ? :lol: Postaram się jak najszybciej wymienić filtr skrzyni z olejem i zobaczymy czy będą jakieś problemy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi