piotrbliźniak Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 witam serdecznie mam na imię Piotrek noszę się z zamiarem zakupu pick up'a z góry dzięki za prywatne odpowiedzi dla Sebastiana O. i tritrans'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Powitać. Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Siema! Co tak skromnie?? Może coś więcej? Czym jeździsz? Co robisz? Grupa krwi? Numer karty kredytowej? Może też PIN? :-D Pozdrówka Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 9 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witam ponownie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemmy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witaj, Spod Łodzi a więc będziesz miał blisko do autostrad w trzech kierunkach... Pozazdrościć... Cytuj Ram4x4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witam! Z której strony Łodzi? Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witam ponownie mam nadzieję ze coś troszkę pomoglem ale skoro pisałeś do mnie i do Sebastiana to znaczy ze przymiarka do Dodga ? Pozdrawiam Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ... no nie wiem, czy przymiarka do Dodge'a, bo do mnie nie pisał... hehe Witam serdecznie i życzę naprawdę udanego zakupu. ;-) :witka: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrbliźniak Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam!Z której strony Łodzi? 3 km od Portu Łódź tritrans- tak raczej w kierunku Dodga celuje , choć Tundra nie mówie nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 No to prawdopodobnie moja strona i Sebastiana :-D Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 10 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Tundra to rodzynek, na naszym forum pit373 był pierwszy, ale jak widać to zarazliwe i jest ich coraz wiecej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witamy i powodzenia w zakupie ;-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 helloo Tundra to rodzynek, na naszym forum pit373 był pierwszy, ale jak widać to zarazliwe i jest ich coraz wiecej ;-) hehe niestety jutro robię fotki i wstawiam na otomoto. o przyczynie sprzedaży już gdzieś pisałem. potrzebne $$$ Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 helloo Tundra to rodzynek, na naszym forum pit373 był pierwszy, ale jak widać to zarazliwe i jest ich coraz wiecej ;-) hehe niestety jutro robię fotki i wstawiam na otomoto. o przyczynie sprzedaży już gdzieś pisałem. potrzebne $$$ No to jesteś the beściak. Lepszy od abtarstera :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi