v8city Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam szanowne grono : ) Mam pytanko - ma/miał ktoś z was do czynienia z tematem ?Jaką odśnieżarkę kupić : ) ? Będzie obsługiwana przez starszą osobę. Obszar do ogarnięcia to podjazd 20m + chodnik - 10m. Dolny Śląsk więc opady umiarkowane. W necie jest tyle ofert i opinii, że już całkiem zgłupiałem. Czy ktoś z was ma jakiekolwiek doświadczenie w tym temacie ? Doradzicie ? Myślę o czymś takim : http://allegro.pl/odsniezarka-romet-garden-6-5km-najtaniej-i1957935665.html Proszę o pomoc : ) ! p.s. Na takie rozwiązanie niestety za małe podwórko :D Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab
kucaro Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Będzie obsługiwana przez starszą osobę a ma to elektryczny rozruch czy tylko ręczny ? widziałem takie u mnie na wsi - dawały radę, ale lekkie to to nie jest, rozruch ręczny i do tego zylion przełaczników i dźwigni. przemyśl jeszcze raz - ułatwisz czy utrudnisz komuś życie. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl
v8city Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Hej, Bardzo słuszna uwaga ! : ) niestety to ma rozruch ręczny ...a podobno przy minusowych temperaturach szarpnąć trza razy naście.... takie z zapłonem elektrycznym są duużo droższe - za to te małe elektryczne są za małe na nasze śnieżyce...w Poniedziałęk idziemy pooglądać sprzęty do Agromy więc zobaczymy...dzięki : ) ! [ Dodano: 2011-12-16, 14:31 ] kupione http://www.stiga.pl/katalog/odsniezarki/snow_cube.html temat do zamknięcia :) ! Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab
Rekomendowane odpowiedzi