v8city Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Hello, Znajomi organizują fajną akcję - 18 grudnia wozimy dzieciaki różnymi furkami po Wrocławiu (dzieciaki w formie losowania wybierają samochody) Zwiedzamy też autami nowy stadion. Później spotkanie i poczęstunek. 28 uśmiechniętych małolatów co w życiu łatwo nie mają może zapomnieć na cały dzień o szarości i rzeczywistości : ) Jeśli ktokolwiek 18 grudnia jest koło wro - dajcie znać - okazja do spotkanai, przejechania się po stadionie i uszczęśliwienia paru małolatów. p.s. chciałbym też z 30 smyczek zamówić, z kim się kontaktować : ) ? szczegóły : CEL : Zebranie środków finansowych na zakup najpotrzebniejszych środków chemicznych oraz upominków dla dzieci. (aukcje charytatywne) Spotkanie integracyjne dla dzieci. Dom dziecka: dwa domy dziecka – 28 osób (2x 14 dzieci) Przedział wiekowy 9-19 lat. 15 chłopców, 13 dziewczyn. Obecni będą opiekunowie z dwóch domów dziecka. www.domydladzieci-wroclaw.pl Data: 18.12.2011 Organizator: gryuliczne.com, Wolontariat Miast Gospodarzy UEFA EURO 2012™, WSB Wrocław Wsparcie: Grupa-Wroclaw.pl, Piekarnia Jul-ka, Biuro ds. Euro 2012 UM Wrocławia, Jutrzenka, Dzida Szpula Laga, srtw.pl, a3-club.net Miejsce: WSB, ul. Fabryczna 29-31, sala Atrakcje: 10:00-12:00 Zwiedzanie ATM – Bielany Wrocławskie 12:30-14:30 Wjazd na stadion, zdjęcia, zwiedzanie i przyjazd na salę WSB 15:00-20:00 W Sali WSB: odwiedziny koszykarskiego Śląska Wrocław, siatkarek Gwardii Wrocław, odwiedziny zawodników GIANTS Wrocław. GODZINY W TRAKCIE USTALANIA Zabawy i gry dla dzieciaków – kinekt , Piłkarzyki, i inne. Poczęstunek: słodkości, bułeczki, pączki , napoje Aukcja charytatywna: zebrane gadżety, upominki, cegiełki, wystawiane będą na allegro z opisem akcji charytatywnej. Za zebrane pieniądze zakupione i przekazane będą najbardziej potrzebnie rzeczy, które wcześniej zostaną ustalone z opiekunami domów dziecka oraz upominki dla dzieci Gadżety na licytację WSZYSTKIE AUKCJE OD 1 ZŁ Koszulka WKS Śląsk Wrocław za autografami – piłka nożna Piłka WKS Śląsk Wrocław z autografami – koszykówka ekstraklasa Piłka GIANTS z autografami – futbol amerykański Piłka Dąbrowa Górnicza z autografami – siatkówka kobiet Płyta ELDO z autografem Płyta Pati Sokół z autografem ? Płyta Sokół i Marysia Starosta z autografami ? AutoBrite – kosmetyki do aut/ POD KONIEC TYG DA ZNAĆ Radio Eska – czekamy na info co nam przekażą Pamiątka uczestnictwa w RMF Marocco Challenge 2011 z autografem Adama Małysza. Oryginalna Koszulka uczestników rajdu RMF Marocco Challenge 2011 z podpisami Adama, Izy i Karoliny Małysz, Anny Dereszowskiej, Piotra Zelta i Piotra Grabowskiego Janusz Sybis – Biografia – z autografem Piaskowanie i malowanie 4 felg na dowolnie wybrany kolor z palety RAL - MIKAR REGENERACJA FELG WROCLAW LAKIEROWANIE PROSZKOWE Cegiełki 1000 x 2zł, 1000 x 5 zł Koszulki GW Poduszki, zegary, smycze, długopisy – a3-club.net Coś od Polkara WSZYSTKIE AUKCJE OD 1 ZŁ Czekamy na inne przedmioty – ciągle przybywa, a niektóre jeszcze nie dotarły ;) Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab
Misiek69 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Co do smyczy, zwróć się do Sebastiana. On powinien Ci pomóc. Szkoda, że mnie we Wrocku nie będzie, bo z przyjemnością zrobiłbym smykom frajdę. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!!
Administrator Sebastian O. Opublikowano 5 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 podaj adres na PW, wesprzemy dzieciaki ;-) Cytuj
v8city Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Wow. Seba, dzęki za szybką reakcje...nawet nie wiecie chłopaki jak miło w takim towarzychu się obracać....Tak mnie wzięło na przemyślenia i doszedłem do wniosku, że jeżeli będziemy szczepić pasję naszą młodym, kiedyś o oni dołączą do fajnych klubów samochodowych jak Pickupklub.pl ;) ja parę lat temu też marzyłem o starym RAMie... tak się poukładało, że marzenie mogłem zrealizować i to o jedną generację wyżej : ) do czego zmierzam . . . trzeba dzielić się swoimi pasjami i NIKOGO nie przekreślać... sorry ale ten świąteczny nastrój i dobroć niektórych na tym forum tak na mnie działa : ) [ Dodano: 2011-12-20, 00:48 ] Seba. Dzieciaki MEGA zajarane RAMami były... jedno autko robiło większe wrażenie . . . Jakiś driftowóz bez tłumika :/ ale robił więcej hałasu : ) to chyba dla tego.... SZał był pełen, Smyczki przekazane. było ich 30 więc pozwoliłem sobie jedną zostawić, jedną dać swojej pani. Tu zdjęcia z całej akcji. http://imageshack.us/photo/my-images/41/12454964.png/ Pomagas poszedł : ) Pozdrawiam ! [ Dodano: 2011-12-20, 00:50 ] zły link : ) http://grafik2.cal24.pl/galeria/index.php/Licytuj?page=3 tu link do zdjęć : ) ! p.s. jest mały błąd w forum...zaraz opiszę we właściwym dziale... Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab
Rekomendowane odpowiedzi