Zdzisiek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam serdecznie z ciepłego Wrocławia :) I pięknego :-) Powoli nachodzą mnie myśli o kupnie samochodu do firmy i super by było mieć pick-up'a stąd moja obecność na owym forum. Nie mam jeszcze sprecyzowanych wymagań ale z pewnością zagłębie się w lekturę i poczytam a i jak będe miał coś do powiedzenia to napiszę ;) Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witaj Zdzisiek!!! Zapamiętaj jedną radę: RAM ONLY!!!! :twisted: :twisted: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemmy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam, pozdrawiam i potwierdzam radę Miska69 Dobry wybór - tylko taki. Cytuj Ram4x4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisiek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Hehe sprawdzimy ;) Dziękuję za rade. Niestety wchodzą jednak jakieś uwarunkowania ekonomiczne :( a ramy i cała reszta V8 jednak trochę palą... Ale zgłębię temat to się zobaczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Hehe sprawdzimy ;)Dziękuję za rade. Niestety wchodzą jednak jakieś uwarunkowania ekonomiczne :( a ramy i cała reszta V8 jednak trochę palą... Ale zgłębię temat to się zobaczy ;) Jak dobrze poczytasz, to przekonasz się, że nie jest tak źle i wbrew panującemu powszechnie przekonaniu, nie tracisz tak strasznie kupując i mądrze eksploatując, to jedynie słusznie auto :-D . Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Powitać. Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam i życzę słusznego wyboru ;-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam Od razu tez rada -tylko RAM ( a niedaj Panie Boże nissana ) Pozdrawiam Tritrans Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Oj!!! Zaraz się zacznie :twisted: Ale z drugiej strony - kto pierwszy ten lepszy Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zdzisiek, - apropo żeby nie namieszać :lol: Pokukaj na eFy, Tundry, Tytany :lol: :luz: Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Siema Zdzisiek, nie słuchaj innych, ja mam już dwa Ramy i to jedynie dobrze dobrany pickup. :twisted: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witaj Zdzisiek! Czuję, że zaraz rozkręci sie fajna dyskusja. Tylko się nie zrażaj, takie tu panują zwyczaje. Pozdrawiam z wybrzeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witaj Zdzisiek! Czuję, że zaraz rozkręci sie fajna dyskusja. Tylko się nie zrażaj, takie tu panują zwyczaje. Pozdrawiam z wybrzeża Poczekaj, aż przeczytają to niebieskie jaja i prasowane ryże :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 niebieskie jaja i prasowane ryże I to właśnie najbardziej pasuje do mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 5 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 nie straszcie Zdziśka :mrgreen: , cokolwiek wybierze to będzie Pickup ;-) No chyba ze się rozmyśli i będzie np. bankowóz Infiniti ;-) http://www.infiniticentrum.pl/offers/Samochody_z_pe_nym_odliczeniem_VAT.html Witamy na forum :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Grunt to dystans. ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpawel76 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witaj Zdzisiek! Czuję, że zaraz rozkręci sie fajna dyskusja. Tylko się nie zrażaj, takie tu panują zwyczaje. Pozdrawiam z wybrzeża Poczekaj, aż przeczytają to niebieskie jaja i prasowane ryże :kasztan: eee ale że co niby do mnie pijesz? spokojnie bez emocji prawie każdy chwali swoje PRAWIE ale ja nie będę się produkował i próbował przekonać do swoich racji , kupujcie co chcecie byle było tego więcej i więcej ...........aha zapomniałbym o najważniejszym NIE MA JAK TUNDRA :lol: Cytuj Toyota Tundra 5,7 SR5 TRD OFF ROAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witaj Zdzisiek! Czuję, że zaraz rozkręci sie fajna dyskusja. Tylko się nie zrażaj, takie tu panują zwyczaje. Pozdrawiam z wybrzeża Poczekaj, aż przeczytają to niebieskie jaja i prasowane ryże :kasztan: eee ale że co niby do mnie pijesz? spokojnie bez emocji prawie każdy chwali swoje PRAWIE ale ja nie będę się produkował i próbował przekonać do swoich racji , kupujcie co chcecie byle było tego więcej i więcej ...........aha zapomniałbym o najważniejszym NIE MA JAK TUNDRA :lol: rpawel76, nie przejmuj się takimi moimi i nie tylko moimi komentarzami. Od lat wyzywamy się tutaj od prasowanych ryżów itp. Taki tutaj jest już zwyczaj, ale to zwykłe kasztanienie, a wartośćTundry znam i nie chodzi mi o jej wartość pieniężną i to naprawdę zacny pickup ... ale i tak wolę Dodge,a ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 No i jak wcześniej pisałem... Zaczyna się :-D Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi