kinsky1975y Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 http://moto.allegro.pl/ford-f-250-po-tuningu-na-blizniakach-lpg-2004-rok-i1941455942.html bardzo prosze o opinie na temat tego auta Cytuj Toyota Tundra Ltd .5,7 Silver Shark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 kinsky1975y jedziesz go oglądać ? Jeśli tak to zerknij na tą przyczepę ..i zapytaj o cenę :lol: jeśli nie jedziesz to daj znać i ja podjadę oglądać przyczepę to zerknę na auto :-D Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Hmm... chyba go widziałem wcześniej, bo sprawdzam sobie czasem pod tym kątem allegro, otomoto i inne Powiem Ci tak - zdjęcia są kiepskiej jakości ale napiszę co widzę: - przede wszystkim zastanawia mnie ta przeróbka na bliźniaki. Nie jestem pewien ale wersje dually (na bliźniakach) były od F-350 w górę. Tu widać, że to jakaś zmota bo tylne koła faktycznie są od dually ale przód to już "zwykłe" F-250 (dually powinno mieć z przodu takie same felgi). Wypadałoby sprawdzić czy opony są tej samej średnicy (bo raczej na pewno są innego rodzaju). Tak czy inaczej będziesz potrzebował dwóch różnych zapasów... - od razu rodzi się pytanie co to ma w papierach? bo z VINu wyjdzie, że to nie powinien być bliźniak. Po opisie aukcji widać, że gość napisał co mu ślina na język przyniosła, ciekawe jak ma rozwiązaną kwestię dokumentów... - na przedniej osi chyba są dwie różne felgi, a na pewno dwa różne dekle. W prawym kole jest dekiel (felga?) z wersji 2WD - nie ma dostępu do sprzęgiełka piasty, które w 4x4 jest standardem i jest widoczne na lewym kole. Pytanie czy jest wogóle napęd 4x4 i czy działa skoro nie ma dostępu do sprzęgiełka (zapięte na stałe?). Na zdjęciu wnętrza akurat miejsce włącznika przedniego napędu zasłania kierownica... - przednie relektory to oczywiście aftermarket (na 100% bez homologacji) ale bardziej martwi mnie ich spasowanie. Pasują delikatnie mówiąc słabo... Albo to wina chińskich lamp albo błotniki i nadkola przeszły kurację u blacharza. Sugeruje to również brak logo V10 na prawym błotniku... - inne lusterka lewa/prawa strona - w środku wiszące kable z pod deski też nie wyglądają najlepiej... Cóż... jeśli mam być szczery to stan tego samochodu już na tych kiepskich zdjęciach jest nienajlepszy. Ja bym odpuścił... ;-) A przyczepa faktycznie ciekawa. Ciekawe czy ma oryginalne czy przerobione hamulce? I jakie ma DMC w papierach? :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinsky1975y Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 prawy, ogladalem i nie wzialem , przyczepa jest za 26000pln japacz, dzieki , faktycznie auto bardzo zmeczone , wlasciciel nim nie jezdzi i na pace trzymal smieci :shock: dokladnie tak smieci z domu wyrzucal na pake :pala: [ Dodano: 2011-11-27, 10:33 ] http://moto.allegro.pl/nowoczesna-uniwersalna-przyczepa-2011-i1941455943.html Cytuj Toyota Tundra Ltd .5,7 Silver Shark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi