rzepek1 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Serdecznie witam mam pytanie czy ktos z was może powiedziec mi cos o tym picapie (jestem przekonany ze jest to mercedes ) od szeregu dni szukam informacji w internecie ale wspomnianego modelu nie znalazlem . pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Wygląda mi na Mercedes-Benz 170V Pickup W136 1936-1953 :-D Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Trzeba tylko chcieć. Maszynka zacna, kupuj, remontuj i rób nam tutaj relacje, ale najpierw zapraszam do Powitalni ;-) Uprzejmię proszę również o zapoznanie się z regulaminem forum oraz forumowej giełdy. Miłej lektury życzę. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi