Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.Nowy na forum i zero obeznania w pickupach lecz od dawna marzy mi sie RAM,dlatego zdecydowałem się na zakup.Prosze o sugestie a może ktos coś wie o fajnym ramiku.Co mnie interesuje więc tak ram 5,7 hemi kabina 6 osób jak najwieksza ale nie musi byc mega,4x4 automat z dobrym wyposarzeniem (skora klima elektryka dobre granie)model 2004 w góre, kasa to około 60000 pln musi byc f-va vat przy zakupie i homologacja na cieżarowe.Jak będzie miał sekwencje byłoby ok.Przeglądałem alledrogo i cos znalazłem prosiłbym o sugestie czy ktokolwiek widział cos na alledrogo w miare rozsadnego i niezarżniętego.

Pozdrawiam i czekam.

Opublikowano

Witam

A ja mam co prawda bez skóry ale za to na f-rę VAT

2008.rok Big Horn

Pozdrawiam

Tritrans

Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!!

Ford kuga 2,0 '15

Opel vivaro 2,0 '11

Opublikowano

OOOO kukuryku hhehe napisałem dwa posty o tym samym.Wszystko przez to że tak sie oczytałem o ramikach ze chciałbym juz go miec.Przepraszam i proszę o usunięsie jednego z nich.pozdrawiam

Opublikowano

Obydwa o tym samym, ale znaczenie każdego z nich inne :-P Tutaj się przywitałeś, a tam zapytałeś o auto i wszystko gra, niech tak zostanie. ;-)

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano

Aha ok skoro najwyższa władza forum tak uważa nie mnie maluczkiemu podważac zdanie admina :-) .A tak przy okazji drug, może przybliżyłbyś mi swój samochodzik.To że bez f-v jest to może nie tragedia .

• Administrator
Opublikowano
Aha ok skoro najwyższa władza forum tak uważa nie mnie maluczkiemu podważac zdanie admina :-) .A tak przy okazji drug, może przybliżyłbyś mi swój samochodzik.To że bez f-v jest to może nie tragedia .

idź do działu Sprzedam, są wywieszone obecnie trzy Hemiki, w tym mój tez ;-)